in

Vaterpolo klub Poreč organizirao obiteljski dan

Foto Vaterpolo klub Poreč

Vaterpolo klub Poreč nastavlja sa svojim aktivnostima, te su zatvarajući ciklus priprema i treninga na Gradskom kupalištu organizirali obiteljski dan gdje su se družili članovi uprave, treneri, igrači i roditelji igrača.

Pozivu su se odazvali gotovo svi igrači i njihovi roditelji. U sklopu druženja odigrana je utakmica između igrača s jedne strane i roditelja s druge. Cjeloljetne pripreme su se pokazale dobrim, te su igrači i igračice pobijedili svoje roditelje. Zanimljivo je bilo čuti komentare roditelja nakon prvih vaterpolo akcija u životu. Zaključili su kako je to lijep sport koji iziskuje kvalitetnu pripremu i veliku kondiciju. Dok su se roditelji i djeca zabavljala međusobnim susretom, mnogobrojni su kupači i šetači zastali i odgledali ovaj zanimljiv dvoboj.

Nakon utakmice, druženje je nastavljeno uz pizzu i smijeh. Uprava je iskoristila ovu prigodu da upozna roditelje s rezultatima ljetnih priprema, te najavila buduće aktivnosti kluba od kojih je potrebno izdvojiti dolazak gosta iznenađenja na zimske pripreme, nastavak treninga u zatvorenom bazenu te posjet jednom od susreta Premier lige u Rijeku.

———

Vaterpolo klub Poreč poziva djecu plivače da se pridruže treninzima. Dodatne informacije na broj telefona: 091 892 58 25 ili e-maila kluba: vk-porec@outlook.com. Zapratiti nas možete i putem Fejsa: https://www.facebook.com/vaterpoloporec/

Foto Vlada RH Twitter - Proboj druge cijevi tunela Učka

Probijena druga cijev tunela Učka. Plenković: U prometu će biti do iduće sezone

Zoran Jendrašić, David Nicoletti i Loris PEršurić - foto Grad Poreč

POREČ: Prijem za Davida Nicolettija, mladog prvaka Hrvatske u jedrenju