in

Velik uspjeh sporta u Sv. Lovreču: Male odbojkašice viceprvakinje Istarske županije

Na završnici prvenstva Istre najboljih 8 ekipa u Istri, minićke Odbojkaškog kluba Sv. Lovreč koji su bile prve u grupi A pobijedile su Veli Vrh 2:1 i u polufinalu Rovinj 2:1, a izgubile su od prvoplasirane ekipe grupe B Vodnjana 2:0. Tako su minićke postale viceprvaci Istre i time zabilježili povijesni uspjeh sutlovrečkog sporta.

Trud, predanost, rad trenera i malih odbojkašica nagrađen je. Naučili su što je fer play, a to je najbitnije, poručuju iz kluba.

Klub je nedavno tradicionalno organizirao druženje za kraj sezone. I to kakve sezone: minićke, koje su se i plasirale na završnicu Prvenstva Hrvatske i nedavno postale viceprvakinje Istarske županije, Nevjerojatnice – ekipa koja je u prvenstvu iza sebe ostavila klubove iz Poreča, Pazina, Umaga… Terminatorice – one koje su pružile čar i zadovoljstvo fenomenalnih uspjeha i učinile da ljudi s Lovreštine počinju pratiti odbojku i uspjehe ovih sjajnih dama i cura.

Na tom druženju bili su i oni bez čije podrške sve ovo ne bi bilo moguće – roditelji, sponzori, donatori, ljubitelji odbojke. 👏

Bili su tu i predstavnici Općine Sveti Lovreč te Grada Poreča, koji su se okupljenima obratili s riječima podrške, motivacije, ali ponajviše – zahvale za sve učinjeno, i što će se sve učiniti.

-Ako ćemo se poslužiti sportskim rječnikom – zahvalni smo što živimo u doba tako velikih uspjeha lovrečke odbojke! I veliko hvala svima, a pogotovo treneru Davoru Miškulinu, čija energija, strast i predanost leže u temelju svakog uspjeha, poručili su iz kluba.

NE OBJAVLJUJ

Hrvatska obilježava Dan državnosti: Znate li što se dogodilo na današnji dan?

Foto Grad Novigrad

NOVIGRAD: Vijenac, svijeće i minuta šutnje povodom Dana državnosti