in

Veterani porečke Finide prvaci i viceprvaci Hrvatske

Foto Karate klub Finida Poreč

U subotu, 7. svibnja, u Slavonskom Brodu je održano Prvenstvo Hrvatske u katama za kadete, juniore, mlađe seniore te za veterane, pojedinačno i ekipno. Na Prvenstvu su nastupili najbolji kataši iz 33 kluba Hrvatske koji su se borili u pojedinačnim i ekipnim kategorijama, osim za naslove prvaka Hrvatske i za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se održati od 17. do 19. lipnja u Češkoj.

Karate klub Finida iz Poreča nastupio je u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji sa svojim katašima, koji su odradili odličan posao osvojivši ukupno dvije medalje:
1 zlatnu i 1 srebrnu. Zahvaljujući njima porečka Finida se u ukupnom poretku klubova plasirala na visoko 4. mjesto.

Ekipa veterana Karate kluba Finida u sastavu: Josip Leutar, Marko Paliaga i Amir Rešidović su obranili prošlogodišnji naslov prvaka Hrvatske u kategoriji +50 godina, a u kategoriji +35 godina zauzeli 2. mjesto i tako postali viceprvaci Hrvatske.

Flavia Paliaga se u vrlo jakoj konkurenciji, u kategorijama juniorke  i  mlađe seniorke pojedinačno, uspjela izboriti za repasažne nastupe za 3. mjesta i brončane medalje, ali nažalost, oba nastupa je tijesno izgubila, te se u konačnici u obje kategorije plasirala na 5. mjesto.

Ilustracija - Foto Pixabay.com policija

Teško ozlijeđen motociklist – Slijedi mu i prijava zbog krađe

Ekolo 2021. - Foto Andi Bančić festival učilište

Uskoro EKOLO – Festival kulture življenja u Poreču