in

VRSAR/FUNTANA: Medalje za Galateice na kvalifikacijskom kolu u ritmičkoj gimnastici

Foto Galatea Vrsar-Funtana

U subotu, 8. lipnja, u organizaciji kluba KRSG Poreč u dvorani Saline u Vrsaru održano je Prvenstvo Istarske županije u ritmičkoj gimnastici na kojem su se natjecale i gimnastičarke kluba KREG Galatea.

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

U kategoriji mlađe seniorke nastupila je Lea Klaić te osvojila 1. mjesto u višeboju, 1. mjesto u vježbi s obručem i 1. mjesto u vježbi s čunjevima. U kategoriji kadetkinje Lena Stanislava Mrkobrada osvojila je 2. mjesto višeboju, 1. mjesto u vježbi s loptom i 2. mjesto u vježbi s obručem te Lucija Duić koja je osvojila 6. mjesto u višeboju. U kategoriji mlađe kadetkinje nastupilo je najviše gimnastičarki kluba te su ostvarile sljedeće rezultate: Aurora Jelaš osvojila je 1. mjesto višeboju, 1. mjesto u vježbi bez rekvizita i 1. mjesto u vježbi s obručem; Mara Jurcan osvojila je 3. mjesto u višeboju i 3. mjesto u vježbi bez rekvizita; Nina Lucija Dobša osvojila je 5. mjesto u višeboju i 1. mjesto u vježbi s loptom; Stefani Valenta osvojila je 6. mjesto u višeboju i 1. mjesto u vježbi s vijačom; Erina Abdiu osvojila je 2. mjesto s loptom; Mila Rakovac ostvarila je 3. rezultat među gimnastičarkama 2015. godine rođenja; Amanda Mirjanić osvojila je 10. mjesto u vježbi bez rekvizita.

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

U kategoriji mini Mia Benčić osvojila je 1. mjesto, Victorija Jovanovski 2.  mjesto, Tena Gorički je bila najbolja među djevojčicama 2017. godišta, a Dea Červar je najbolja među gimnastičarkama 2018. godišta.

U grupnom dijelu natjecanja gimnastičarke kluba KREG Galatea natjecale su se u kategorijama duo i trio. U kategoriji Trio (mini)  Helena Glavaš, Lena Velenik i Dona Laković osvojile su 1. mjesto, a u kategoriji Duo (mlađe juniorke) Eleonora Banko i Ana Babić osvojile su 1. mjesto.

Foto KREG Galatea
Foto KREG Galatea

Čestitamo svim gimnastičarkama na ostvarenim rezultatima.

Foto Turistička zajednica grada Novigrada

Novigrad objavio javni poziv za predlaganje dobitnika gradskih priznanja

Foto Karate klub Finida Poreč

Porečka Finida treća u katama na Krk Kupu