in

VRSAR: Veliki uspjeh odbojkašica na državnom prvenstvu osnovnih škola

Odbojkašice Osnovne škole V. Nazora Vrsar

Hrvatski školski sportski savez u Poreču je od 24. do 26. ožujka ugostio 48 ekipa mladih odbojkašica i odbojkaša na Državnom prvenstvu Hrvatskog školskog sportskog sveza RH u odbojci za osnovne škole. U kategoriji djevojčica susrele su se OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca i OŠ Vladimira Nazora Vrsar. U napetoj utakmici Vrsaranke su došle do titule viceprvakinja, a prvak je OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog.

Velika grupa navijača iz Vrsara pridružila se u dvorani, a ponosni su roditelji potvrdili: „Nakon ovakvih utakmica, ovo je srebro kao i svjetsko zlato!“

-Čestitamo našim učenicama te njihovoj trenerici Sanji Matukini na izvrsnom rezultatu, posebice na odličnim igrama koje su odigrale srcem kao i zajedništvom koje su pokazale, objavila je OŠ V. Nazora Vrsar.

Poredak najboljih ekipa:

Djevojčice

🥇OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec

🥈OŠ “Vladimira Nazora”, Vrsar

🥉OŠ Jurja Habdelića, Velika Gorica

Dječaci

🥇OŠ Marina Držića, Zagreb

🥈OŠ Slavka Kolara, Kravarsko

🥉OŠ prof. Filipa Lukasa, Kaštel Stari

Svečanoj dodjeli medalja pridružili su se na kraju natjecanja Ugo Musizza, zamjenik gradonačelnika Poreča, Mirna Rajle-Brođanac i Anita Donđivić – članica tehničke komisije i županijska tajnica Šibensko-Kninske županije, te Ivana Orlić voditeljica državnih natjecanja pri hrvatskom školskom športskom savezu.

Odličan vikend za vrsarske nogometaše – Golijada U13 i U15 protiv Buzeta

Foto Judo klub Istarski borac Pula

Berba medalja za judaše Istarskog borca na Sakura cupu