in

TAR: Otvoreni UPISI u novi vrtić “Morski konjić”

Novi vrtić u Taru/Tanja Kocijančić

Novi Dječji vrtić „Morski konjić“ – Scuola materna „Cavalluccio marino“ u Taru pokrenuo je danas, 21. svibnja, upise koji će biti otvoreni do 4. lipnja.

Raspoloživa su sljedeća mjesta:

-Za djecu rođenu od 1. rujna 2016. do 31. kolovoza 2018. ima 12 mjesta u jaslicama za redoviti desetosatni program, dok

-Za djecu rođenu od 1. travnja 2013. do 31. kolovoza 2016. ima 34 mjesta u vrtiću.

Roditelji će jaslice plaćati 750, a vrtić 670 kuna mjesečno.

U dječji vrtić mogu se upisati djeca od navršenih 12 mjeseci starosti pa do polaska u osnovnu školu. Dijete i roditelji/skrbnici moraju u vrijeme podnošenja zahtjeva za upis djeteta u dječji vrtić imati prebivalište na području Općine Tar-Vabriga ili imati status stranca sa stalnim ili privremenim boravkom na području Općine. Roditelji i dijete mogu imati prebivalište i na području druge jedinice lokalne samouprave ako Općina ima saznanja da takvi roditelji i dijete žive u zajedničkom kućanstvu. Općina će u tom slučaju izdati potvrdu da roditelji i dijete žive u zajedničkom kućanstvu na području Općine.

Obrasci zahtjeva za upis djece u vrtić mogu se preuzeti u Dječjem vrtiću „Morski konjić“, na adresi Brajde 31A, radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati, zatim na internet stranicama vrtića https://dvmorskikonjic.hr/ ili Općine https://tar-vabriga.hr/.

Obrasci zahtjeva za prijem djece u vrtiće predaju se u Dječji vrtić „Morski konjić“ radnim danom u vremenu od 7 do 15 sati, u zatvorenoj omotnici s naznakom: „ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ“.

 

Uz zahtjev za upis djeteta u vrtić/jaslice roditelj/skrbnik je obvezan priložiti niz dokumenata, što se sve može pročitati na općinskim web stranicama, gdje su dostupne i druge informacije.

DOBILI NOVČANU I ZATVORSKU KAZNU: 37-godišnjak po Puli vozio s 3,68 promila, a 23-godišnjak u Rovinju s 1,26 promila

STRAH OD TURSKE: Hotelijeri diljem Jadrana snižavaju cijene od 10 do 35 posto