in

TAR: Uspješna sezona za NK Istra – Brojna prva mjesta za mlade naraštaje, zanimljiva gostovanja, pehari i medalje

Prije dva tjedna okončana je nogometna sezona 2020./2021. Seniorska ekipa je nakon dugog niza godina nastupala u I ŽNL i u jakoj konkurenciji ostvarila solidan plasman osvojivši 10. mjesto, osiguravši time i sljedeće godine nastup u I ŽNL. Nakon 53 nastupa za klub od Istre se oprostio golman Spomenko Vujica.

Juniorska ekipa zauzela je 6. mjesto na kraju tekuće godine. Ekipa pionira osvojila je odlično 3. mjesto s time da je bila bodovno izjednačena s drugoplasiranom ekipom Umaga. U kategorijama U9 i U11 ne postoje službene tablice. Međutim, prema neslužbenim tablicama ekipa U11 je osvojila 6. mjesto, dok je ekipa U9 prema neslužbenim tablicama osvojila 1. mjesto. 

Krajem lipnja ekipa U11 je nastupila na turniru u Livadama i osvojila 1. mjesto, dok je ekipa U9 nastupila na međunarodnom turniru Dreamcup 2021. u Poreču i osvojila 6. mjesto u konkurenciji 12 ekipa.

U nogometnom klubu postoji još i najmlađa kategorija U6 koja broji 20-tak članova. Za ekipe U9 i U11 u lipnju je organiziran jedan ogledni trening na kojem su kao gosti bili prisutni igrači HNK Rijeka Adrian Liber i Marko Putnik koji su s najmlađima odradili trening i družili se s dečkima nakon treninga. Inače Adrian i Marko su njihovi sumještani koji su prve korake napravili upravo u tarskom klubu, a ujedno su i reprezentativci Hrvatske u mlađim dobnim kategorijama.

Ovom prilikom NK Istra Tar im se zahvaljuje na izdvojenom vremenu kojim su usrećili male nogometaše. U klubu djeluje i ekipa veterana koja se natječe u Istarskoj nogometnoj ligi skupina Sjever.

bicikl korona covid

Istarski stožer u utorak – Svi nalazi negativni, i dalje ima hospitaliziranih u bolnici

POREČ: 74-godišnjak prevaren na internetu – Uplatio novac za nepostojeći automobil