in

Temperature u ponedjeljak do 27 stupnjeva, ubrzo nova promjena vremena

Foto Grad Poreč - Ilustracija

Pretežno sunčano i toplo, u nekim krajevima i vrlo toplo. Ponegdje umjerena naoblaka, uglavnom u unutrašnjosti. Vjetar slab i umjeren jugoistočni i istočni, na Jadranu sredinom dana i poslijepodne jugozapadni, mjestimice sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 22 i 27 °C, prognoza je DHMZ-a na ponedjeljak 29. travnja 2024.

Za utorak DHMZ piše: Prevladavat će sunčano. Vjetar slab i umjeren istočni i jugoistočni, na istoku s jakim udarima. Na Jadranu ujutro uz obalu mjestimice slaba do umjerena bura, sredinom dana i poslijepodne jugozapadnjak, a navečer će zapuhati jugo. Najniža jutarnja temperatura od 8 do 13 °C, mjestimice u unutrašnjosti malo niža. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 22 i 27 °C.

srijedu, na Praznik rada, ulazimo u nestabilniji period, kiša i pljuskovi bit će česta pojava u poslijepodnevnim satima. Duž Jadrana može biti lokalno izraženijih pljuskova praćenih grmljavinom. Manje toplo. I drugi dio tjedna bit će u znaku nestabilnog vremena, uz čestu pojavu kiše i pljuskove. Temperature će na kraju tjedna i osjetnije pasti, piše N1 .

NE DIRAJ FOTKU STRANI RADNICI

Learning by Doing u Istri: Budućnost Hrvatske u rukama stranih radnika

policija traka mjesto nesreće

Istra: U stanu pronađen mrtav 30-godišnjak