in

HTZ i ovog vikenda goste dočekuje porukom „Welcome to Croatia

Foto HTZ

Nakon odlično prihvaćene akcije Hrvatske turističke zajednice, koja je krajem srpnja na naplatnim postajama Rupa, Lučko i Bregana te u trajektnim lukama u Splitu, Hvaru (Stari Grad) i Braču (Supetar), za brojne turiste organizirala dijeljenje negazirane prirodne mineralne vode s natpisom Welcome to Croatia“, ista se akcija na istim lokacijama organizira i ove udarne turističke subote12. kolovoza, kada se očekuje još jedna velika smjena gostiju.

Riječ je o akciji kojom se brojnim turistima na simboličan način želi izraziti zahvalnost na odabiru hrvatskih destinacija za svoja odredišta i odmor, ali i kojom im se želi olakšati vrijeme putovanja po vrućinama. Bočice negazirane prirodne mineralne vode, uz poruku dobrodošlice, na omotu imaju otisnut i QR kod koji vodi na stranicu Croatia.hr gdje su dostupne sve korisne informacije o hrvatskim destinacijama i ukupnoj turističkoj ponudi naše zemlje.

Dodajmo kako se akcija podjele vode, u suradnji s Jamnicom, provodi u samoj špici turističke sezone kada u Hrvatskoj na dnevnoj bazi boravi više od milijun gostiju, a ukupno će se podijeliti 80.000 bočica vode, objavio je HTZ.

Foto Grad Poreč

POREČ: Nakon 60 godina u novom ruhu – Obnovljena Velika vijećnica

Foto di Pexels da Pixabay

Velika banka upozorava na novu prijevaru: Lažni SMS-ovima žele ukrati osobne podatke