in

IZUZETNI REZULTATI: U Taru boravi prosječno 15.000 gostiju dnevno

Foto TZ Tar-Vabriga

Turistička zajednica općine Tar-Vabriga bilježi odlične rezultate ovog ljeta, čime su svakim danom sve bliži 2019.. U srpnju je ostvareno 469.174 noćenja što je 83% ostvarenja iz 2019. kada je ukupno ostvareno 562. 630 noćenja, te 57.459 dolaska što je 94% ostvarenih dolazaka iz 2019. kada je ostvareno 61. 451 dolazak.

-Brojke se sve više približavaju rekordnoj 2019. godini, pa tako bilježimo prosječan mjesečni boravak od preko 15.000 gostiju dnevno. Srpanj nas je zaista iznenadio u pozitivnom smislu jer su brojke fantastične a i najave za kolovoz i rujan su zaista odlične.

Nadamo se da će se i ostvariti. U cilju očuvanja postojeće povoljne epidemiološke slike u destinaciji, ali i u Istri, slijedimo preporuke stožera, županijskog TZ-a i Ministarstva turizma te smo zbog toga sve manifestacije otkazali .

Apeliram na sve da ostanemo odgovorni, jer naglasak svakako treba biti stavljen na odgovorno ponašanje prije svega pojedinca, pa tako i cijele zajednice. Tako ćemo zajedno, nadamo se, dočekati kraj jedne iznadprosječno uspješne sezone, naglasila je direktorica TZ-a Sanja Žužić.

Santa Marina – Foto TZ Tar-Vabriga

kaštel-tar-tanja kocijančić

TAR: Općina daje u najam dva poslovna prostora u kaštelu i Rošinima

“Moje istrijansko korona vjenčanje” u KRNICI