in

Kamp iz FUNTANE na listi najpopularnijih kampova u Europi

Foto Fb Polidor Funtana

Objavljena lista 110 najpopularnijih kampova u Europi, među njima se našao i jedan hrvatski

Platforma camping.info objavila je dobitnike svog tradicionalnog izbora u sklopu kojeg je, 11. puta zaredom, identificirala 110 najpopularnijih kampova u Europi. Među njima se nalazi i jedan iz Hrvatske. Riječ je o Polidor Family Camping Resortu u Funtani u Istri.

Foto kamp Polidor Funtana
Foto kamp Polidor Funtana

Kako prenosi Jutarnji.hr, titula najpopularnijeg kampa u Europi pripala je Campingparku Kühlungsborn u Njemačkoj, na obali Baltičkog mora, a osvojio ju je druge godine zaredom. Drugo mjesto pripalo je Grubhofu u Austriji, kampu koji se već godinama nalazi u samom vrhu te redovito trijumfira u austrijskim izborima, dok se na trećem mjestu nalazi njemački Rosenfelder Strand Camping kod Grömitza. I taj se kamp nalazi uz Baltičko more, a posebno ga vole obitelji.

Spomenuta nagrada uključuje i potkategoriju pod nazivom “Top 10 kampova iz drugih zemalja”, u koju su ove godine ušli kampovi iz Mađarske, Hrvatske, BiH, Švedske, Poljske, Portugala, Grčke, Makedonije, Španjolske i Danske. Osim Polidora na tu listu ušao je iz susjedne BIH i Auto Camp Green Park u Mostaru.

Camping.info, hvale se na toj platformi, jedna je od najposjećenijih kamping stranica u zemljama njemačkog govornog područja. Na njoj je izlistano više od 23.000 kampova iz 44 države, a platforma dolazi u 27 jezičnih inačica (među ostalim i na hrvatskom jeziku), prenio je Jutarnji list.

Cijeli članak pročitajte klikom na https://www.jutarnji.hr/like-putovanja/aktualno/objavljena-lista-110-najpopularnijih-kampova-u-europi-medu-njima-se-nasao-i-jedan-hrvatski-15144448

Kalendar Grada Poreča 2022. - Otvorenje izložbe - Foto Andi Bančić

Otvorena izložba „12 lica Poreča“ – fotografije iz kalendara za 2022. izabrane glasovima publike

haker Foto vicky gharat za Pixabay - Ilustracija cyber kriminal internet prevara

MUP UPOZORAVA: Prevaranti se spoje na vaše računalo i prebace novac