in

LIPANJ U TARU: Utrka, koncert, Festival uličnih čarobnjaka i biciklijada

Orkestar mladih iz Njemačke stiže u Tar - Foto TZ Tar-Vabriga

Predsezona je ugodno iznenadila lijepim vremenom i velikim brojem posjetitelja na području Općine Tar-Vabriga, pa je Turistička zajednica odlučila organizirati već u lipnju niz atraktivnih događanja za sve uzraste.

Kako doznajemo od direktorice TZ-a Sanje Žužić, prvi događaj planiran je za 15. lipnja kada će Kuća tradicijske gastronomije DeguStazione u čast svog 3. rođendana prirediti večer uz poseban meni i živu glazbu Tedija Grubice.

Slijedi zabava za najmlađe 17. lipnja, kada će se u Taru prvi puta održati Festival uličnih čarobnjaka u suradnji s Udrugom čarobnjakov šešir s početkom u 20 sati u centru Tara. Mjesto će se pretvoriti u veliko zabavište, s puno zanimljivosti i atrakcija koje će zasigurno razveseliti djecu a i odrasle.

Prva utrka u suradnji s porečkim Sportsko-rekreacijskim klubom Running Fox nazvana je „El giro de Val de Torre“ a planirana je za 18. lipnja. Prijave i sve detalje pronaći ćete na linku https://protime.si/hr/dogodek/el-giro-de-val-de-torre/

Utrka u Tarskoj vali - Foto Running Fox
Utrka u Tarskoj vali – Foto Running Fox

Istog dana, 18. lipnja s početkom 18 sati, u goste u crkvu sv. Martina dolaze mladi iz Njemačke, okupljeni u orkestru Junior Classic Orchester koji će održati besplatan koncert.

Potom je 19. lipnja na redu biciklijada „Tutti in bici a Torre“.

Više informacija objavit ćemo neposredno prije manifestacija.

-Organizirali smo u lipnju niz novih manifestacija kako bi oživjeli mjesto i pozvali naše mještane i sve turiste na našem području da posjete Tar i uživaju u svemu što smo za njih pripremili, istaknula je direktorica TZ-a Sanja Žužić.

Korado Korlević - Foto Adris

Svjetski dan zaštite okoliša u Poreču s Koradom Korlevićem

Radionica u Pazinu: Plastiku ignoriraj, platnenu si torbu oslikaj!