in

Nagrada SIMPLY THE BEST Žminju za šaljive Viber stikere

Foto TZ Žminj

Turistička zajednica Općine Žminj dobitnik je nacionalne nagrade Simply the Best u kategoriji Novi projekt u turizmu za žminjske Viber naljepnice “Gremo za Žminj”. Nagradu “Simply the best” za kreativnost, inventivnost i razvoj turističke ponude već dugi niz godina za redom dodjeljuju specijalizirani turistički magazin “Way to Croatia” i UHPA – Udruga Hrvatskih putničkih agencija. Nagrada je uručena jučer u Crikvenici, 23. studenog, na burzi PUT.

žminj nagrada turistička zajednica

-Čestitke i turističkoj agenciji Private Tours koja je dobila nagradu u kategoriji “Suradnja s lokalnom zajednicom na unapređenju turističke ponude Općine Žminj” . A nagrada je rezultat odlične suradnje na tečaju za interpretatora baštine u Žminju 2020. godine.

Čestitke i veliko hvala cjelokupnom timu koji je sudjelovao u izradi naljepnica, dizajnerici Tina Erman Popović Lastik studio i ostalim članovima, načelniku Željko Plavčić, Mauru Dujmoviću, Nada Galant, Miranda Roce, te Tomislav Erman koji su pridonijeli ovom projektu. Hvala našim dragim polaznicima edukacije i čestitke vrhunskom treneru Maxu Dubravku Fijacku na odličnoj suradnji, poručila je direktorica TZ-a Žminj Lenka Šajina.

muzej rovinj

Sanacija čuvaonice likovnih djela rovinjskog Muzeja

respirator bolnica covid korona

Istra – Drugi dan zaredom više od 200 novozaraženih i dvije preminule osobe