in

NOVIGRAD: Svi Aminessovi objekti prijatelji kućnih ljubimaca

Foto Aminess Novigrad

Turistička kompanija Aminess oduvijek je u svojim hotelima i kampovima snažno orijentirana prema obiteljima, čiji su neizostavni članovi nerijetko njihovi ljubimci. Aminess stoga od ove sezone otvara vrata za kućne ljubimce u svim destinacijama i objektima. Ovaj novi pet friendly program prati posebne standarde koji će svim gostima koji imaju ljubimce omogućiti odmor i boravak za pamćenje, i to s najvišom razinom kvalitete usluge.

pas
Foto Aminess Novigrad

U svim Aminess hotelima i kampovima od Istre, preko otoka Krka pa sve do krajnjeg juga Dalmacije, uvedeni su paketi kategorizirani po vrsti smještajnog objekta koji prate posebne standarde za goste s kućnim ljubimcima, kako bi ih bezbrižno mogli povesti na zajednički odmor. Tako će ljubimce dočekati i pokloni poput zdjelice za vodu, kolačića i privjeska za ogrlicu, te igračka s kojom će zasigurno odmah krenuti u pustolovinu. Kako bi svi gosti s i bez ljubimaca mogli neometano uživati u svom odmoru, unutar Aminess objekata prema kućnom redu točno su definirani prostori u kojima kućni ljubimci mogu boraviti u pratnji svojih vlasnika.

„U želji da našim gostima i njihovim kućnim ljubimcima osiguramo nezaboravno iskustvo boravka svi Aminess objekti od ove godine postaju pet friendly. Sa zadovoljstvom ćemo ugostiti svakog kućnog ljubimca, a ovisno o preferencijama i objektu vlasnici mogu birati između nekoliko različitih paketa usluga kako bi odmor svima bio ugodan. S ponosom mogu reći da je Aminess istinski prijatelj kućnih ljubimaca”, istaknula je Tatjana Glamatović, direktorica kampa Aminess Sirena i voditeljica Pet friendly projekta u Aminessu.

Kućni ljubimci koji žele putovati sa svojim vlasnicima moraju imati najmanje šest mjeseci te posjedovati valjanu veterinarsku putovnicu.Pri tome je broj kućnih ljubimaca u hotelskoj sobi ograničen na jednog, dok u apartmanima, mobilnim kućicama i vilama mogu boraviti dva. Sve informacije i detalji dostupni su i na službenoj internetskoj stranici.

Pod brendom Aminess hoteli i kampovi nalaze se hoteli, kampovi i vile visoke kategorije u Novigradu u Istri, na Krku, Korčuli, Pelješcu te u Makarskoj. Radi se o ukupno 13 hotela, 4 kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselju od 80 vila, koji dnevno mogu ugostiti više od 13.000 gostiju, objavili su u svom priopćenju.

Foto Istarska županija kanfanar

KANFANAR: Prioriteti obnova i dogradnja osnovne škole. Uskoro sanacija pročelja

Emil Daus - Foto IDS

Zar vas nije stid kakvi vlakovi voze u Istri?