in

NOVIGRAD: Započelo cijepljenje zaposlenika Aminessa

Cijepljenje djelatnika Aminessa

Turistička kompanija Aminess za svoje je zaposlenike u Korčuli, Orebiću, Njivicama i Novigradu organizirala dobrovoljnojepljenje protiv bolesti COVID-19 u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo.

„Sigurnost svih naših zaposlenika na prvom nam je mjestu. Smatramo da je cijepljenje zaposlenika u sektoru turizma prioritetno s obzirom da su oni u direktom kontaktu s gostima. U sklopu pripreme za ovogodišnju turističku sezonu svojim smo zaposlenicima omogućili da pristupe dobrovoljnom cijepljenju protiv koronavirusa kako bi se na svome radnom mjestu i u kontaktu s gostima osjećali što sigurnije. Time i Aminess objekte činimo još sigurnijim odabirom za odmor naših gostiju, a nadamo se da ćemo poslužiti i kao pozitivan primjer drugima. Također, drago nam je da je cijepljenje turističkih djelatnika svrstano u prioritete čime će se poslati poruka i o sigurnosti cjelokupne destinacije“, izjavila je Marina Perić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova

Cijepljenje zaposlenika još je jedan dodatak koji će svim gostima omogućiti bezbrižan odmor. Aminess je u svim svojim objektima u Istri, otoku Krku i južnoj Dalmaciji implementirao i program Aminess Clean & Safe Stay, a riječ je o protokolu koji svim gostima garantira siguran i opušten boravak uz poštivanje najviših higijenskih standarda. U sklopu navedenog programa, gostima je omogućeno i testiranje na COVID-19 koje je moguće provesti u prostorima samih objekata, navodi se u priopćenju ove hotelijerske tvrtke iz Novigrada.

VIŽINADA bilježi odlične turističke rezultate, bolje i od rekordne 2019.

Istarski učenici u ponedjeljak se vraćaju u školu