in

Pogledajte magične prizore Motovuna koje je snimio Igor Popović

Igor Popović, pulski fotograf i snimatelj, objavio je video pod nazivom “My Secret Island”, koji prikazuje magične prizore srednjovjekovnog gradića Motovuna, koji se poput tajanstvenog otoka izdiže iznad magle.

Screenshot Motovuna iz videa Igora Popovića

Motovun je turistički najposjećenije mjesto unutrašnjosti Istre, a osim među brojnim izletnicima i turistima koji ovaj pitoreskni gradić posjećuju zbog prekrasnih kulturnih znamenitosti ili bogate enogastronomije, Motovun je zbog svoje atraktivnosti iz svih kutova iznimno popularan među fotografima i snimateljima, koji svoje uratke svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama i drugim digitalnim kanalima, uz nezaobilazne hashtag oznake #Motovun i #VisitMotovun.

Jedan od fotografski najzanimljivijih prizora je vizura Motovuna koji izranja iz magle, što je prilično čest prizor, budući se Motovun nalazi na 277 metara visokom brežuljku iznad doline najdulje istarske rijeke Mirne (52 km), iz koje se magla podiže.     

Autor ovog videa, koji puno putuje i surađuje s turističkim zajednicama diljem svijeta, neočekivanu “COVID-19” pauzu iskoristio je za snimanje ovog prekrasnog video uratka, koji prikazuje svu mističnost motovunske magle. Budući je u cijelosti sniman iz zraka, ovaj će vas video odvesti među oblake kako biste tajanstveni “otok” vidjeli iz perspektive dobrog diva Velog Jože.    

Pokrenite ovaj video i u potpunosti se prepustite prizorima mističnog Motovuna i posebno napravljenoj glazbenoj podlozi tijekom tri i pol minute koliko video traje.  

Video uradak je realiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Motovun i Turističkom zajednicom Istarske županije, priopćili su iz TZ-a Motovun.

Link na video: https://vimeo.com/488501515

RADIO ISTRA nominacijom za najbolju radijsku postaju ulazi u 30. godinu postojanja

Zabilježen pad deficita i uvoza te rast izvoza poljoprivredno-prehrambenih proizvoda