in

Poreč: Turistička zajednica dodjeljuje bespovratne potpore za manifestacije u 2019. godini

Turistička zajednica Poreča objavila je danas na svojim internetskim stranicama www.myporec.com javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za manifestacije u idućoj godini. One se moraju odvijati na teritoriju Grada Poreča i trebaju biti od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja, odnosno predstavljati motiv dolaska turista u destinaciju. Rok za predaju prijava je 26. studeni.

Manifestacije koje se prijavljuju trebaju doprinijeti, kako piše u pozivu, unapređenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude destinacije Poreč, zatim razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje turističke sezone, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u pred i podsezonskom razdoblju, jačanju snage brenda porečkog turizma, potom stvaranju prepoznatljivog imidža porečkog turizma i podizanju marketinške vrijednosti destinacije.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju zabavnih, sportskih, kulturnih, eno-gastronomskih, povijesnih, tradicijskih i umjetničkih manifestacija, za kongrese i drugo.

Bespovratna sredstva potpore mogu se dodijeliti ikoristiti isključivo za manifestacije koja se održavaju u 2019. godini. Iznimno se za neke projekte mogu dodijeli sredstva za dvije  kalendarske godine, ukoliko to bude utvrđeno posebnom odlukom i ugovorom.

Više informacija o ovom javnom pozivu, uvjetima, kao i obrazac zahtjeva može se pronaći na linku: https://www.myporec.com/hr/o-nama/natjecaji.

Poreč od danas slavi blagdan Svetog Maura

Poreč od danas slavi blagdan Svetog Maura

Poreč: Kradljivac ometao signal artikala ispred trgovine

Poreč: Kradljivac ometao signal artikala ispred trgovine