in

Sajam HoReCa Adia u Opatiju dovodi vodeće dobavljače za sektor turizma

Opatija je i ove godine domaćin sajma HoReCa Adria, koji će se od četvrtka, 8. do subote, 10. studenog održati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković. Na sajmu se predstavlja više od 70 pomno odabranih izlagača iz Hrvatske i inozemstva, koji će prezentirati više od 5.000 artikala i usluga vodećih brendova za opremanje hotela, apartmana i restorana

U protekle četiri godine, sajam HoReCa Adria odabranim se izlagačkim programom i specijaliziranim konceptom profilirao kao mjesto na kojem započinje priprema nove turističke sezone i to za brojne turističke djelatnike ne samo iz Istre i Kvarnera, već i iz cijele Hrvatske.

U ključnom terminu kada su dojmovi o realnim potrebama za ulaganjem još uvijek svježi, HoReCa Adria i ove godine u Opatiju dovodi vodeće dobavljače brendova iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Austrije, Italije, Švicarske, Švedske, Velike Britanije koji će predstaviti širok raspon proizvoda i usluga namijenjenih opremanju hotela, apartmana te restorana i ugostiteljskih objekata.

– Investicije i podizanje kvalitete ključ su opstanka i rasta na zahtjevnom turističkom tržištu, pa smo s tom idejom i pripremali izlagački program. Na sajmu HoReCa Adria posjetitelji će moći vidjeti širok raspon profesionalne opreme, uređaja i usluga koji odgovaraju potrebama različitih tipova objekata – od velikih hotelskih lanaca, preko manjih obiteljskih hotela, pa do restorana različitih kategorija. Ove smo godine posebno ponosni na činjenicu da su naši izlagači pripremili brojne premijere, pa ćemo predstaviti više od 30 novih proizvoda kojih do sada nije bilo na hrvatskom tržištu, rekao nam je direktor sajma Adriano Požarić.

Posjetitelji će u Opatiji tako moći vidjeti brojne novitete koji će dodatno olakšati i unaprijediti svakodnevno poslovanje. Izdvojimo inventivni uređaj LG Styler kojeg će predstaviti tvrtka Bijeli svijet, a namijenjen je objektima viših kategorija te gostu omogućuje da pod utjecajem pare i jakim strujanjem zraka svoju odjeću osvježi, poravna nabore i odstrani mirise bez klasičnog pranja.

Tu je i novo švedsko rješenje za transport hrane u ugostiteljskim objektima proizvođača ScanBox. Riječ je o laganim i iznimno učinkovitim kolicima, proizvedenim od visokokvalitetnih inovativnih materijala zbog čega su otpornija na udarce, hrana je u njima dulje svježa, te se brzo i jednostavno čiste, a predstavit će ih tvrtka Eten.

U segmentu novih tehnologija, Istra Tech predstavlja aplikaciju MISH DOM. Ona je namijenjena podršci rada djelatnika u domaćinstvu – od sobarica, hotelskih domaćica i kućnih majstora do voditelja održavanja u smještajnim objektima, te omogućuje bolju organizaciju rada i komunikaciju samih članova tima.

Osim ovih noviteta, spomenimo i najnovije modele ledomata, friždere za odležavanje mesa, nove modele salamoreznica Berkel, opremu za sanitarne javne prostore, najnovije modele perilica i sušilica za ugostiteljstvo proizvođača Miele, te najnovije linije klasičnog keramičkog stolnog posuđa te plastičnih čaša i sitnog inventara, kao i kuhinjsko posuđe za pripremu alergen free hrane, a tu će biti i brojni drugi noviteti.

Izlagački program sajma obuhvaća profesionalnu opremu za kuhinje, pripremu, prezentaciju i posluživanje hrane, sitan inventar i stolno posuđe, namještaj i opremu za sobe, dekore, slastičarske sirovine i sladoled, tekstil, namirnice, hotelsku kozmetiku i potrošni materijal, tehnologije i usluge, a ove godine nastupit će više od 70 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Izvorni članak: fiuman.hr

online kino umag

Umag: Od sljedećeg tjedna online kupovina karata putem kino sustava

Hrvatskim ribarima EU odobrila rad s mrežama potegačama i malim plivaricama

Hrvatskim ribarima EU odobrila rad s mrežama potegačama i malim plivaricama