in

TEAM BUILDING: KAŠTELIR ugostio djelatnike renomirane njemačke agencije iz nekoliko država koji su radili i uživali

Njemačka agencija Radurlaub Zeiteisen GmbH, nositelj brenda Inselhüpfen-Islandhopping, koja na području Hrvatske već 21 godinu uspješno posluje na području aktivnog turizma u kombinaciji brod-bicikl, od 1. – 5. studenog ove godine u Kašteliru je održala team building svojih zaposlenika iz Hrvatske, Njemačke, Grčke i Turske.

Općina Kaštelir-Labinci još je ljetos postala novi dom bike pointa Cycle Croatia, u organizaciji hrvatske podružnice tvrtke Via Tempora, tako da se lokacija team buildinga baš na tom prostoru ukazala kao prirodni izbor. Sastanku je prisustvovalo pedesetak suradnika koji su u tih nekoliko dana, pored analize protekle sezone, također imali priliku pobliže upoznati prirodne, kulturne ali i kulinarske ljepote Kaštelirštine ali i Istre, saznajemo od voditeljice Turističke zajednice Romine Sinosich.

„Ponosni smo što je nositelj tako dugoročno turistički aktivnog branda odabrao upravo Kaštelir kao mjesto godišnjeg team buildinga za svoje zaposlenike. Dobili smo tako idealnu priliku izravne promocije kroz obilazak i degustaciju proizvoda naših lokalnih proizvođača i konoba, ali i priliku popunjenja naših vila za odmor u „mrtvom“ periodu 11. mjeseca, istaknula je Sinosich. 

Osvježenje od radne atmosfere pružila im je konoba Žardin, zatim radionica izrade pljukanca u organizaciji OPG Venier, ali i biciklistička tura do jame Baredine i izložba Traktor story, gdje je organizirana degustacija maslinovog ulja Oliveri (OPG Paulišić).

„Bitno je naglasiti da su se naši lokalni proizvođači vrlo rado uključili u ovaj projekt; pripremili su i pokazali ono najbolje što proizvode i uveli svoje goste u taj svijet, a takav se doživljaj pamti“, naglasila je Sinosich.

Ističući odličnu suradnju s bike centrom Via Tempora, voditeljica TZ-a također naglašava kako je za njihovu općinu organizacija i provedba godišnjih team buildinga vrlo interesantna mogućnost u posezoni.

„Vjerujem da takvi projekti u sredini poput Kaštelira imaju mogućnost uspjeha. Team building nije samo zabava, već ozbiljna izgradnja kolektiva, a mala, autohtona mjesta su idealna kulisa“, zaključila je Sinosich.           

Interne radionice kao i završna zabava održane su u Domu kulture pod pokroviteljstvom TZ-a i Općine Kaštelir-Labinci.

U ČAST SV. MARTINU U TARU: Svečano otvoren novi vrtić MORSKI KONJIĆ – Najvažnija i najvrjednija općinska investicija

DeguStazione u Taru priprema 11. studenog još jednu večeru Sv. Martina – Prijave i dalje moguće