in

Turistička zajednica Poreč otvorila natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava za manifestacije

Trg slobode u Poreču - Ilustracija - Koncert 2019.

Turistička zajednica Poreča raspisala je javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za manifestacije na teritoriju Poreča koje su od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju.

Dokumentacija, kao i sve potrebne infromacije, dostupne su na web stranicama TZ-a, a zahtjev se šalje najkasnije do 19. listopada.

Sufinancirat će se manifestacije koje doprinose unaprjeđenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude Poreča, razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje turističke sezone, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u pred i podsezonskom razdoblju, jačanju snage brenda porečkog turizma, stvaranju prepoznatljivog imidža porečkog turizma i podizanje marketinške vrijednosti destinacije.

Sredstva potpore odobravat će se za organizaciju i realizaciju manifestacija – zabavnih, sportskih, kulturnih, eno-gastronomskih, povijesnih, tradicijskih, umjetničkih i za kongrese.

Bespovratna sredstva potpore mogu se dodijeliti i koristiti isključivo za manifestacije koja se održavaju u 2020. godini. Iznimno se za neke projekte mogu dodijeli sredstva za dvije kalendarske godine, ukoliko je to bude utvrđeno posebnom odlukom i ugovorom.

OČEKUJE SE 1.300 SUDIONIKA: VIŽINADA 29. rujna priprema PARENZANU – popularni rekreativni biciklistički maraton

Bez vode 20. rujna dijelovi Višnjana