in

TZ Poreč otvorio natječaj za sufinanciranje manifestacija

Foto TZ Poreč

Turistička zajednica Grada Poreča objavila je javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za manifestacije na teritoriju Grada Poreča od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju

Bespovratna sredstva mogu se dodijeliti i koristiti isključivo za manifestacije koja se održavaju u 2022. godini. Iznimno se za neke projekte mogu dodijeli sredstva za dvije kalendarske godine ukoliko je to bude utvrđeno posebnom odlukom i ugovorom.

Sredstva su namijenjena za sufinanciranje troškova nabave roba i usluga za neposrednu realizaciju manifestacija kao što su najam opreme (audio i vizualna tehnika, pozornica i slično), nabava radnog/potrošnog materijala vezanog za organizaciju manifestacije, najam prostora za održavanje manifestacije, honorari suradnika i slično.

Organizatori manifestacije, prijavu/zahtjev s cjelokupnom dokumentacijom iz točke VI. Javnog poziva, podnose TZG Poreča. Kandidature se dostavljaju u zatvorenoj omotnici s naznakom „Javni poziv za potpore manifestacijama u 2022. godini – ne otvaraj“.

Kandidature se šalju na adresu: Turistička zajednica Grada Poreča, Zagrebačka 9, 52440 Poreč

Krajnji rok za podnošenje prijava/zahtjeva je 18.11.2021. godine (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 18.11.2021.).

Javni poziv i svi obrasci objavljeni su na Internet stranicama TZG Poreča www.myporec.com

muller trgovina

Müller povlači badem zbog salmonele

Ilustracija MUP - Pješački prijelaz

Motociklist udario pješaka na pješačkom prijelazu