in

VIŽINADA CARD EXPERIENCE potiče potrošnju domaćih proizvoda

Vižinada/Foto Studio Sonda

Brošura VIŽINADA EXPERIENCE CARD ponovno je dostupna u Turističkoj zajednici. Ideja je lani pokrenuta sa željom jačanja lokalne potrošnje, odnosno poticanja gostiju koji stignu u ovu općinu da bolje upoznaju kraj u kojem se odmaraju, a s druge strane da kupuju proizvode od lokalnih proizvođača.

Vižinada Experience Card

Kako doznajemo u TZ-u, ove godine izmijenjen je dizajn brošure koja je k tome obogaćena informativnim sadržajem uz popuste na razne proizvode i usluge.

Gost, ukoliko želi iskoristiti te pogodnosti, treba doći do željenog proizvođača i(li) ugostitelja koji mu potom svojim potpisom i pečatom odobrava dani popust.

Iz TZ-a pozivaju sve privatne iznajmljivače da preuzmu brošuru u turističkom uredu radnim danom od 8 do 15 sati kako bi svojim gostima omogućili da iskoriste ove pogodnosti.

-Nažalost ova sezona neće biti onakva kakvom smo je zamišljali, ali unatoč tome nastavili smo s provođenjem projekta Vižinada Experience card čiji je osnovni cilj gostima ponuditi bolju uslugu te dodatno povezati pružatelje smještaja s lokalnim proizvođačima, ugostiteljima i drugim pružateljima turističkih usluga. Vjerujem da ćemo na ovaj način potaknuti lokalnu turističku potrošnju i koliko toliko u ovo neizvjesno vrijeme pomoći lokalnim proizvođačima i ponuditeljima u plasiranju svojih proizvoda i usluga, istaknuo je općinski načelnik Marko Ferenac.

POREČ: Obavijest o upisima u 1. razred OŠ Finida

POREČ: Čak 28 članova Karate kluba Finida s novim pojasevima