in

VRSAR spreman čeka Uskrs – Trenutno su ondje i članovi američke TV produkcije

Uskrs u Vrsaru 2019. - Foto Tanja Kocijančić

Kakva je trenutno situacija u Vrsaru pitali smo direktoricu tamošnje Turističke zajednice Nataliju Vugrinec, koja nam je rekla da kod njih trenutno boravi 154 gostiju. Smješteni su u kampu Porto Sole (83), naselju Petalon (45), te u obiteljskom smještaju i tzv. nekomercijalnim objektima (vikendicama).

-Najviše gostiju imamo iz Njemačke, slijede Hrvati, pa gosti iz SAD, Austrije i Slovenije. Gosti u Petalonu su članovi američke TV produkcije koja će u Vrsaru boraviti do kraja lipnja. Lani smo u ovo vrijeme imali 43 gosta (početak pandemije i zatvaranje granica), a u 2019. godini 478, navodi Vugrinec.

Na upit o kakvoj se američkoj produkciji radi, direktorica nije mogla reći, jer je to zasad tajna. A njihov predstavnik nam je to potvrdio, rekavši da je potpisao ugovor o tajnosti. Dodao je da se radi o nečem jako zanimljivom i da će mediji to saznati tek kada Amerikanci budu odlučili objaviti. Možda i Vrsar osvane u nekoj američkoj popularnoj seriji koja će se prikazivati diljem svijeta.

Za Uskrs će i dalje biti otvoreni samo kamp Porto Sole (otvaranje ostalih kampova predviđeno je za kraj travnja) i naselje Petalon. Moguć je smještaj u obiteljskom hotelu Vila Vrsar i kod privatnih iznajmljivača, dodaje Vugrinec.

U kampu Porto Sole za vrijeme uskrsnih praznika očekuje se 350 – 400 gostiju, a u resortu Petalon oko 80 gostiju, najavila je direktorica TZ-a.

U nedjelju pomičemo sat: Mnogi to ne podnose dobro, evo nekoliko savjeta kako si pomoći

KAŠTELIR: Nezavisni vijećnici donirali školi informatičku opremu vrijednu 12.000 kuna