in

TZ Vrsar dodijelila financijsku potporu za manifestacije u 2024.

Foto TZ Vrsar - dodjela sredstava

U ponedjeljak, 18. ožujka 2024. godine, u hotelu Pineta, održano je svečano potpisivanje ugovora između Turističke zajednice općine Vrsar i partnerskih organizacija o dodjeli sredstava za financiranje manifestacija na području destinacije. 

Turistička zajednica općine Vrsar dodijelila je financijske potpore u sklopu programa “Potpore manifestacijama u 2024. godini”. Kroz ovaj program, ukupno 143.650,00 eura dodijeljeno je za podršku 18 sportskih, 11 kulturno-umjetničkih i tri glazbena događanja koja će se održati tijekom godine na području Vrsara.

Potpisivanje ugovora označilo je nastavak suradnje na projektima koji obogaćuju turističku ponudu destinacije, te potpora su organizaciji i nekih novih manifestacija u pred i posezoni.

Javni poziv, objavljen 10. listopada 2023. godine, privukao je značajan interes različitih subjekata, uključujući trgovačka društva, sportske klubova, umjetničkih organizacija i udruge. Ukupno je prijavljeno 33 manifestacije za potporu. 

Kroz ove projektne suradnje, Turistička zajednica općine Vrsar želi dodatno ojačati već uspješnu suradnju s partnerima te doprinijeti razvoju turističke ponude na području općine.

Više informacija o programu “Potpore manifestacijama u 2024. godini”, dodijeljenim potporama i ostalim aktivnostima Turističke zajednice općine Vrsar nalazi se na  službenim web stranicama TZO Vrsar, objavio je TZ u priopćenju.

Foto Lions klub Poreč

Lions klub Poreč otvorio izložbu 9. likovnog natječaja učenika

Petra i Mlaggio - Foto Tacoor

Porečki bend Tacoor ima novi singl i spot – Ljubavna priča u konzumerističkom svijetu