in

U četvrtak Dan otvorenih vrata Lions kluba Poreč uz degustaciju vina

Foto Lions klub Poreč - Ilustracija

Lions klub Poreč organizira u četvrtak, 21. ožujka, u 18 sati Dan otvorenih vrata Lions kluba Poreč u prostorima Kluba Galija na Trgu Joakima Rakovca 22 u Poreču.

Želja im je širu javnost upoznati sa svojim humanitarnim radom i doprinosom lokalnoj zajednici, pri čemu će im pomoći učenici Umjetničke škole Poreč: Diego Damjan, učenik 6. razreda Umjetničke škole Poreč s učiteljicom savjetnicom Vilijanom Šugar koji će nastupiti na solo harmonici. Nastupit će i Duo harmonika flauta učenika šestog razreda Umjetničke škole Poreč: Diego Damjan i Chiara Petretti koji će izvesti narodnu pjesmu La mula di Parenzo i Larinu pjesmu Mauricea Jarrea.

Tko su Lionsi i čime se bave govorit će Zlatko Janković-Miloš, tajnik Lions kluba Poreč.

-Da bi naša priča bila potpuna predstavit ćemo jednu vrlo uspješnu obitelj u kojoj su dva člana Lionsa a uskoro će biti i treći. Filip Rossi će predstaviti svoju vinarsku obitelj kroz prezentaciju Od Federica do Filipa Rossija. Degustirat će se njihova vina. Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže na ovom događanju i još bolje upoznaju rad Lionsa, objavio je predsjednik LC Poreč Slavoljub Katančević.

Marko Ferenac - Foto Tanja Kocijančić

Načelnik Vižinade Marko Ferenac o projektima i EU novcu: Proširuje se vrtić, obnavlja nogometno igralište i ograničava turistička gradnja

David Pršurić - Foto Umjetnička škola Poreč

POREČ: Davidu Pršuriću opet 1. nagrada na 60. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa