in

U ISTRI 1.113: OŠ Poreč ima najviše učenika u samoizolaciji

Osnovna škola Poreč

Pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije Patricija Percan izvijestila je u utorak, 24. studenog, da je županiji trenutno u samoizolaciji 1.113 učenika osnovnih i srednjih škola te 101 učitelj.

“Samo u osnovnim školama u Istarskoj županiji imamo ukupno 42 zaražena učenika te 27 učitelja dok je u samoizolaciji 889 učenika te 72 djelatnika u školama. U istarskim srednjim školama imamo 30 zaraženih učenika i četiri učitelja te 225 učenika i 29 učitelja u samoizolaciji”, rekla je Percan.

Prema podacima Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije, Osnovna škola Poreč ima najviše učenika u samoizolaciji – čak 274, u Puli u OŠ Kaštanjer ih je 46, u OŠ Vidikovac 44 te u OŠ Veruda 30, objavio je Index.hr.

Podsjetimo da zbog toga u Poreču online nastavu u cijelosti imaju Talijanska osnovna škola “Bernardo Parentin”, Srednja škola Mate Balote i Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića. U OŠ Poreč nastavu na daljinu imaju viši razredi, dok su niži i dalje u školi, dok OŠ Finida i dalje ima redovnu nastavu u školskim klupama i to od 1. do 8. razreda.

FUNTANA/VRSAR: Galateice uspješne na Županijskom prvenstvu i Mikulas Kupu

PAZIN/PULA: Našli eksplozivno sredstvo i streljivo – Vratite oružje bez sankcija!