in

POREČ: U punom pogonu radovi na komunalnoj infrastrukturi

Foto Grad Poreč

Nakon kratke blagdanske pauze, tijekom koje je Poreč bio najposjećenija destinacija u Hrvatskoj, nastavljaju se radovi na komunalnoj infrastrukturi po porečkim naseljima, kako bi se spremno i uređeno dočekala ljetna sezona.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč


Na plaži Materada postavljaju se tuševi i popločavaju se rupe škrilama, kako bi ova plaža bila spremna za sezonu kupanja, dok se prema Brulu sanira šetnica oštećena od korijenja stabala.
U naselju Vranići uređeno je novo parkiralište, na zahtjev građana i mjesnog odbora, što će posebno biti od značaja tijekom ljetnih mjeseci. U istom se naselju uređuje i dječje igralište s novom antistres podlogom, a postavit će se i vrlo tražena sjenica, čime će ovo naselje dobiti novu piknik zonu i mjesto za druženja.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč


Tijekom noćnih sati, kako bi se minimalno ometao dnevni promet, obavljena su tzv. hrapavljenja asfaltnih podloga na frekventnim porečkim rotorima, kako bi se izbjegla proklizavanja vozila.
Komunalni radovi nastavljaju se asfaltiranjem prometnica, postavljanjem nove ekološke javne rasvjete, kao i dovršavanjem izgradnje rotora u naselju Bolnica, te novog pristupa ispod Obrtničkog doma.

Istarske županije.

Novih 88 mjesta: Odabran izvođač radova za dogradnju Doma za starije osobe Alfredo Štiglić

zdrava hrana prehrana voće

NOVIGRAD: Besplatno stručno savjetovanje o zdravoj i pravilnoj prehrani. Rezervirajte svoj termin