in

Usluga Poreč dobila veliko priznanje Hrvatske gospodarske komore za uspješan rad

Foto Usluga Poreč

Veliko priznanje Hrvatske gospodarske komore – Grupacije održavanja zelenih površina, za uspješan rad i izuzetan doprinos u održavanju javnih zelenih površina. 

usluga
Foto Usluga Poreč

-S ponosom objavljujemo da je naš tim primio prestižno priznanje od strane Hrvatske gospodarske komore za izuzetan doprinos i uspješan rad u području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina. Priznanje je uručeno u četvrtak, 20. lipnja, u Zagrebu, u okviru događanja Zeleni gradovi, a priznanje je primila rukovoditeljica radne jedinice Hortikultura i groblje, Nevija Poropat Ovo priznanje predstavlja važnu potvrdu našeg kontinuiranog truda i posvećenosti u održavanju i unapređenju javnih zelenih površina koje su ključne za kvalitetu života u našoj zajednici. Naše zelene površine nisu samo ukras grada, već i bitan element ekološkog sustava koji pridonosi čistoći zraka, smanjenju buke te osiguravanju prostora za rekreaciju i opuštanje svih građana, ističu iz Usluge.

-Velika mi je čast primiti ovo priznanje u ime našeg cijelog tima. Ovo priznanje predstavlja potvrdu našeg predanog rada, a osim toga i snažnu motivaciju za daljnji rad i postizanje novih ciljeva. Hvala svim kolegama i suradnicima na podršci i suradnji. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama i dalje doprinositi uređenju i očuvanju zelenih površina na području našeg grada, kazala je rukovoditeljica hortikulture Nevija Poropat.

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč

Tijekom godina tim Usluge Poreč implementirao je brojne projekte i inicijative usmjerene na unapređenje zelenih površina. Od uređenja parkova i sadnje raznovrsnog bilja do održavanja cvjetnih gredica, naši napori su prepoznati kao iznimno vrijedni za zajednicu.

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč

-Zahvaljujemo Hrvatskoj gospodarskoj komori na ovom priznanju koje nam daje dodatni poticaj da i dalje radimo s istim entuzijazmom i predanošću. Također, posebno zahvaljujemo svim našim vrijednim djelatnicima. Njihov trud, marljivost i predanost prema poslu čine temelj našeg uspjeha. Naš cilj ostaje isti – stvarati i održavati zelene površine koje će služiti svim generacijama, osiguravajući ljepši i zdraviji okoliš za sve, zaključuju iz Usluge Poreč.

usluga
Foto Usluga Poreč – Na svečansoti Hrvatske gospodarske komore

mup policija radar

Pogledajte gdje su policijski radari u ponedjeljak 24.6.2024.

ne diraj

Novi pokušaj deložacije iz Porečanke, na policiju bačen suzavac, uhićeno nekoliko ljudi