in

Usluga Poreč pokreće službenu Facebook stranicu za lakšu komunikaciju s građanima

Usluga Poreč na Facebooku

Ovaj novi kanal komunikacije predstavlja našu inicijativu da poboljšamo interakciju s našim građanima, olakšamo pristup informacijama i omogućimo ažurnu komunikaciju s našim korisnicima, javljaju iz komunalno poduzeća Usluga Poreč.

Usluga Poreč, nastavlja se u priopćenju, uvijek je bila predana pružanju visoke kvalitete usluga sugrađanima.

-Prepoznali smo potrebu za otvaranjem novog kanala komunikacije kako bismo osigurali da smo dostupni našim korisnicima na način koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Ovaj novi kanal pružit će nam priliku da bolje povežemo našu zajednicu i omogućimo bržu i jednostavniju razmjenu informacija.

Na našoj službenoj Facebook stranici moći ćete pronaći ažurirane informacije o našim uslugama, radnim vremenima, važnim obavijestima i događanjima. Također, bit ćemo tu da odgovorimo na vaša pitanja, prihvatimo vaše prijedloge i pružimo podršku u vezi s našim uslugama. Usluga Poreč ostaje posvećena pružanju vrhunske usluge našim korisnicima, a otvaranje službene Facebook stranice samo je još jedan korak prema postizanju tog cilja. Uz vašu podršku i suradnju, nastavljamo raditi kao tim, poručuju iz komunalnog poduzeća.

Pridružite im se na službenoj Facebook stranici i budite informirani o svim novostima i promjenama, poručili su.

Gaetano Benčić - Prezentacija u Grožnjanu

U Bujama promocija knjige Tarčana Gaetana Benčića „Pomorska luka Bastia“

Foto Istra Terra Magica

POREČ: Eksplodirala plinska boca u stanu u Špadićima