in

Uspjela akcija GRAĐANI ZA GRAĐANE – Nataša Cvijanović predala potrebitima diljem Poreča i Istre gotovo 800 artikala

Foto Tanja Kocijančić

Humanitarna akcija “Građani za građane” koja se održala 4. listopada u Poreču, u organizaciji ovdašnje dobrotvorke Nataše Cvijanović i brojnih volontera, uspjela je. Obavijest je poslala Cvijanović, naglasivši da su građani, zajedničkim snagama, prikupili ukupno 767 artikala: prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.

Uspjela akcija GRAĐANI ZA GRAĐANE - Nataša Cvijanović predala potrebitima diljem Poreča i Istre gotovo 800 artikala
Foto Tanja Kocijančić

-To znači da ste svojom donacijom potpomogli mnogobrojne obitelji, samačka domaćinstva, te osobe koje su, zbog situacije u kojoj se svi nalazimo, egzistencijalno ugrožene. Donacije su podijeljene, prije svega, u našem Poreču, a također i diljem Istre. Svesrdno i najtoplije želim zahvaliti svima vama koji ste, unatoč privatnim obvezama, i svojim osobnim situacijama u kojima se nalazite, bili otvorenog srca, odvojili vrijeme, odvojili od sebe i svojih obitelji, i time pomogli i uljepšali dane i mjesece mnogim ljudima u potrebi, naglasila je Cvijanović u svom priopćenju za javnost.

Kada bi mogla, dodaje, veoma rado bi i preko ovoga teksta dočarala koliku je sreću, kao i  suze radosnice uočila i doživjela od svake osobe kojoj je uručila donaciju Porečana ali i onih koji su se dovezli iz drugih krajeva Istre da bi donirali paket živežnih namirnica za potrebite.

-No, neka dokaz tome bude moj entuzijazam i želja da i sama nastavim ovim putem. Također, dodatno želim naglasiti zahvalu svim ljudima koji su aktivni u svim mojim dosadašnjim akcijama, bilo preko medija ili putem mog facebook profila. Još jednom zahvaljujem svim svojim prijateljima, volonterima i članovima Sportsko.rekreacijskog kluba Running Fox, koji su također odradili veliki dio “zadatka”. Ujedno zahvaljujem i dogradonačelniku, Eliju Štifaniću, koji se odazvao akciji i svojim nam dolaskom uljepšao druženje, navela je Cvijanović.

Nada se, istaknula je nadalje, da će sljedeći put na raspolaganju imati i konkretan
prostor u kojem će moći pohraniti prikupljeno, a pritom ne brinući se o eventualno lošijem vremenu. Naime, akcija je te nedjelje 4. listopada održana ispred sportske dvorane Veli Jože, a akcija je završila 20-k minuta ranije jer je pala kiša. Volonteri su se, noseći pakete u automobile, pokisli.

-Zahvaljujem i portalu Istra Terra Magica i drugim medijima koji su najavili i pratili akciju. Želim da vam se svako učinjeno dobro drugome trostruko vrati, zaključila je Nataša Cvijanović.

Facebook će zabraniti antivakserske oglase

Facebook će zabraniti antivakserske oglase

Woman in Adria: MORENA MIČETIĆ FABIĆ, porečka pročelnica - Bez rodbinskih veza i politike do uspješne karijere

„Knjige – koristan alat za poduzetnike“ – Prijavite se na besplatno predavanje u Poreču