in

POREČ: Besplatna edukacija „Marketing u doba Corone – nova pravila igre“

U četvrtak, 15. listopada 2020. u Domu obrtnika Poreč s početkom u 17,00 sati održat će se besplatna edukacija na temu „Marketing u doba Corone – nova pravila igre“ koju će voditi Irina Lovrić iz tvrtke Pepper Brand & Media. Više o edukaciji:

Doba COVID-a dramatično je utjecalo na čitav svijet što je, naravno, imalo ogroman utjecaj na tržište i ravnotežu ponude i potražnje. Nikada se u povijesti nije dogodio takav nagli, globalni „shift“ pozicije potrošača. Mnogi su marketinški napori preko noći postali pucanj u prazno jer tamo gdje je većina plasirala marketinšku poruku, na realnom tržištu, potrošača više nije bilo. Proizvodi ili usluge nisu mogli naći svoj put do potrošača ili su u dosadašnjem obliku postali neisporučivi. Na online-u su proftirali oni najspremniji, koji su već duže vrijeme ulagali u optimizaciju marketinškog i potrošačkog ciklusa. Iako je prošlo gotovo 8 mjeseci od početnog šoka, svi se još uvijek trudimo prilagoditi jer dobitna kombinacija digitalnog marketinga i off line marketinških alata u ovom okruženju neizvjesnosti može biti vrlo zahtjevan zadatak, posebice za neke industrije. Među hrpom trendova proteklih 8 mjeseci profilirali su se „recepti“ koji pale i koji su vrlo uspješno provedeni od strane hrvatskih i stranih proizvođača i marketinških agencija. Ovisno o industriji, poziciji potrošača i budžetima, potrebno je usvojiti nova pravila igre i neke trikove zanata koji će pomoći da uspješnost marketinških aktivnosti bude veća, a resursi zaštićeni i kvalitetno iskorišteni.

Na edukaciji ćete imati priliku naučiti o novim marketinškim trendovima koji su se pokazali najuspješnijima u doba Corone, te gdje tražiti svoju ciljanu skupinu i kako s njom komunicirati ovisno o njenoj trenutnoj poziciji. Bit će prikazani pozitivni i negativni primjere iz prakse u proteklih 8 mjeseci, uz prezentaciju alata kako primijeniti naučeno u vlastitom poslovanju.

Zbog ograničenog broja mjesta za sudjelovanje u edukaciji prijavite se OVDJE.

Ova je edukacija jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju po treći puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. Tijekom mjeseca listopada na više lokacija u Poreču svakodnevno se održavaju aktivnosti namijenjene poduzetnicima i svim zainteresiranim građanima različitih područja interesa, u kojima sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

VRSAR: Zeleni otpad Usluga će odvoziti petkom

Obavijest za Vrsarane o odvozu i zbrinjavanju zelenog otpada

OD 13. SRPNJA - Stožer donio novu odluku o maskama, evo gdje će sve biti obavezne

Kreću korona-redari, evo što će se dogoditi ako gost restorana odbije nositi masku