in

„Knjige – koristan alat za poduzetnike“ – Prijavite se na besplatno predavanje u Poreču

Morena Mičetić Fabić/ Women in Adria/Martina Cvek

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 19. listopada 2020. s početkom u 17.00 sati, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju, održat će se besplatno predavanje na temu „Knjige – koristan alat za poduzetnike“.

Jeste li ikada čuli za „pareto-načelo“ koje kaže da se nakon obavljenih 20% prioriteta zapravo postiže 80% rezultata? I obrnuto, odradite li 80% nevažnih stvari – ostvarit ćete samo 20% cilja? Jeste li ikada razmišljali da je bit poslovanja i osobnog napredovanja u ulasku na nove teritorije? Da o tome poznati kineski mislioc i vojni strateg Sun Tzu kaže: „Budi poput djevojke. Kad neprijatelj otvori vrata, budi hitra kao zec“ odnosno “Učini se manjom prijetnjom no što zapravo jesi. Kad neprijatelj otvori vrata, utrči“. Koliko ste svjesni svojih jezičnih pogrešaka i znate li koje su najčešće jezične pogreške u poslovnoj komunikaciji?

Znate li koja je jedna zajednička osobina uspješnih žena cijelog svijeta? A što to bogati očevi uče svoju djecu a siromašni ne? Znate li da na sva ova pitanja možete dobiti zanimljive odgovore iz knjiga?

Odgovore na ova ali i mnoga druga slična pitanja dat će Morena Mičetić Fabić, doktorica ekonomskih znanosti, pročelnica Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo ujedno i direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč.

Nakon održanog predavanja, svakog dana u tjednu od 19. do 25.10. na internet stranici Poduzetničkog inkubatora Poreč i Gradske knjižnice Poreč (virtualna vitrina) predstavit će se jedna od izabranih knjiga iz područja poduzetništva i osobnog razvoja, koje mogu poslužiti kao koristan alat za poduzetnike.

Predavanje je besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se putem sljedeće poveznice Knjige – koristan alat za poduzetnike.

Planirano trajanje edukacije je 60 minuta, a održat će se poštujući sve trenutne epidemiološke mjere.

Ova je edukacija jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treću godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije tijekom listopada se na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Uspjela akcija GRAĐANI ZA GRAĐANE - Porečani se odazvali za pomoć potrebitim sugrađanima

Uspjela akcija GRAĐANI ZA GRAĐANE – Nataša Cvijanović predala potrebitima diljem Poreča i Istre gotovo 800 artikala

ŽMINJ: Karavana luksuznih vozila zatvorit će dio mjesta na 24 sata

ŽMINJ: Karavana luksuznih vozila zatvorit će dio mjesta na 24 sata