in

Valamar poklanja umirovljenicima bon za kupnju u online trgovini

Valfresco/Foto Tanja Kocijančić

Porečka hotelijerska tvrtka Valamar Riviera za gotovo 250 svojih umirovljenih kolega u Istri osigurala je bon u iznosu od 200 kuna za kupnju proizvoda u Valamarovoj novoj web trgovini Valfresco Direkt.

Valamar je 8. lipnja pokrenuo svoju inovativnu uslugu Valfresco Direkt – online trgovinu s dostavom dostupnu svim građanima i turistima na području Istre. Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica: povrća, voća, mesa, mesnih i morskih delicija, sireva, mliječnih proizvoda, domaćih pašti, vina, craft piva, maslinovih ulja i brojnih drugih ekološki uzgojenih proizvoda. Valfresco Direkt također dostavlja i tradicionalna jela i slastice iz Valfresco Kužine pa kupci tako već sada za područje Poreštine mogu naručiti svoja omiljena jela pripremljena u Valamarovom renomiranom restoranu La Pentola.

Ova inicijativa dio je Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja Naši umirovljenici kroz koji se osigurava podrška i njegovanje dugoročnih odnosa s umirovljenim zaposlenicima, ponajprije u znak zahvalnosti za njihov doprinos tijekom radnog vijeka.

Koristeći Valamarovu novu uslugu Valfresco Direkt svi građani na području Istre mogu na jednostavan i siguran način ostvariti online kupnju domaćih i svježih namirnica te gotovih jela po konkurentnim cijenama, kao i nabavu različitih drugih proizvoda i potrepština koje im Valfresco Direkt dostavlja direktno na kućni prag, što je dodatna pogodnost ove usluge osobito za naše starije sugrađane, priopćeno je iz Odnosa s javnošću ove hotelijerske kuće.

NOVIGRAD objavio javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednicima

Reportaže o Istri i Južnoj Dalmaciji na ARTE-u, popularnom francusko-njemačkom TV kanalu