in

VIŠNJAN traži dobitnike općinskih priznanja

Žitelji s područja Višnjana mogu predlagati svoje favorite, pojedince, udruge ili ustanove, za priznanja koja se dodjeljuju povodom Dana Općine – Sveta Magdalena „Magdalenjina“ .

Priznanja se dodjeljuju za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značaja za razvitak i ugled Općine Višnjan, a poglavito za naročite uspjehe u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, zaštite i unapređivanja čovjekovog okoliša, športa, tehničke kulture, zdravstva i drugih javnih djelatnosti te za poticanje aktivnosti koje su tome usmjerene.

Prijedloge sa naznakom predlagača, životopisom predložene osobe te oznakom za koje se priznanje podnosi prijedlog, potrebno je dostaviti zaključno do 10. srpnja u 15 sati, osobno ili putem pošte na adresu Općina Višnjan, Jedinstveni upravni odjel Općine Višnjan, Trg slobode 1, Višnjan ili putem e-pošte na adresu: opcina-visnjan@visnjan.hr.

Javna priznanja bit će uručena u srpnju na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Višnjan.

LABINCI: Proslava zaštitnika Sv. Ivana uz procesiju, dječju pjesmu i ples, izložbu i izvrsnu svirku

NOVE INFORMACIJE O MASOVNOJ TUČNJAVI U POREČU – Bilo je udaraca šipkama, više ozlijeđenih, prijetnji smrću, povreda djetetovih prava a stradao je i jedan Talijan…