in

VIŽINADA: Kreće javna rasprava UPU turističkog područja Paljari

Vižinada

Općina Vižinada pokreće javnu raspravu o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja turističkog razvojnog područja Paljari koja će trajati od 11. prosinca 2020. do 11. siječnja 2021. godine. Javni uvid u prijedlog ovog plana moguć je od sutra na mrežnim stranicama Općine www.vizinada.hr te u informacijskom sustavu prostornog uređenja.

Javno izlaganje o prijedlogu ovog UPU-a održat će se 21. prosinca s početkom u 17 sati putem live stream servisa koji omogućava interakciju sa sudionicima u vidu mogućnosti postavljanja pitanja te davanja odgovora na postavljena pitanja.

Live stream servisu moguće je pristupiti koristeći link koji će biti objavljen na službenim stranicama Općine Vižinada (www.vižinada.hr).

Sukladno mjerama predostrožnosti u odnosu na situaciju vezano za COVID-19, pozivaju se građani da svu komunikaciju prema Općini obavljaju putem elektroničke pošte. U iznimnim slučajevima može se dozvoliti uvid u općinskoj upravi uz prethodnu najavu dolaska i pridržavanje svih mjera predostrožnosti (zaštitna maska, udaljenost, dezinfekcija ruku, kratki uvid).

Tijekom trajanja javne rasprave, primjedbe i prijedlozi na prijedlog Urbanističkog plana uređenja turističkog razvojnog područja Paljari mogu se podnositi pismenim putem na naslov: Općina Vižinada-Visinada, Vižinada 18 a, 52447 Vižinada, putem e-maila na adresu: opcina@vizinada.hr ili u zapisnik u tijeku javnog izlaganja.

maske maskice korona covid

Istarski Stožer – U četvrtak 91 novozaraženi, 1 preminuli, srećom veći je i broj izliječenih

U Poreču postavljen besplatni bežični internet na 10 mjesta