in

Advent Poreč: Za Badnjak besplatna marenda za sve

Advent Poreč - Foto Grad Poreč

Za sve građane i goste Poreča sutra, 24. prosinca 2021., organizirana je prigodna marenda i druženje povodom Badnjaka i nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana. Gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić će, zajedno sa svojim zamjenicima, u sklopu Adventa Poreč, na Trgu Matije Gupca od 10 sati dijeliti besplatan bakalar. Uz prigodnu zakusku, osigurana je i glazba – okupljene će zabavljati Act Positive Duo, kako bi zajedno, prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer, obilježili početak jednog od najljepših razdoblja u godini.

Program na istoj lokaciji će u večernjim satima obogatiti Birikina dječjom predstavom Graškolino od 18 sati, dok će od 20 sati nastupiti Febra, dok će kod Istarske sabornice nastupati Rezime Acoustic Trio, a u Eufrazijevoj ulici Act Postive Duo, oboje s početkom u 19 sati..

Advent Poreč održava se od 17. prosinca do 2. siječnja, organizatori su Grad Poreč-Parenzo i TZ Grada Poreča, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com  ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec

Izvor Grad Poreč

prometna policija MUP ILUSTRACIJA

Vozio s 1.63 promila: Uhićen je!

Foto DeguStazione Tar

TAR: Posebna ponuda za Badnjak u DeguStazioneu