in

Baby Lasagna vratio se kući, u Istru. U Kašteliru su mu priredili doček, Umag sprema veliko iznenađenje

Foto Općina Kaštelir-Labinci

Baby Lasagna alias Marko Purišić, pobjednik Dore, vratio se kući, u rodnu Istru. U Kašteliru, gdje s djevojkom Elizabetom Ružić uređuje kuću u kojoj će živjeti, mještani su se danas popodne spontano okupili na čelu s načelnikom Đulijanom Petrovićem i direktoricom Turističke zajednice Lindom Grebac. Sve su ovjekovječili fotografijama i objavili na Facebooku, pa njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Foto Facebook
Foto Facebook – Umag pobjednika Dore dočekao jumbo plakatima po gradu

„Načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica TZ-a Linda Grebac i mještani Kaštelira i Labinaca spontano su danas poslijepodne dočekali Marka Purišića – Baby Lasagnu, mladog umaškog glazenika koji je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori! Tako će se u svibnju u Švedskoj na pozornici Eurosonga zaoriti taktovi njegove odlične pjesme “Rim Tim Tagi Dim” za koju je spot snimljen upravo u našem lijepom kraju. Hvala Marku na posjeti i sjajnoj promociji te mu od srca želimo uspjeh na predstojećem Eurosongu!“

baby lasagna facebook
Foto Facebook

Umag također priprema doček za svog sugrađanina, koji je preko noći postao popularan u cijeloj zemlji. Ali i šire, jer je omiljen i među fanovima Eurovizije iz mnogih zemalja. Već svi znaju da je na Doru upao kao rezerva, a onda se u niti dva mjeseca prometnuo u jednu od najpoznatijih osoba u Hrvatskoj. Ovih je dana Marko boravio u Zagrebu zbog Dore i brojnih medijskih obaveza.

Grad Umag je objavio da mu priprema iznenađenje i poziva građane u petak u 18 sati da svi zajedno dočekaju Marka. Također, na nekoliko mjesta u gradu nalaze se veliki jumbo plakati na kojem Umag čestita svom sugrađaninu na velikoj pobjedi.

Spomenimo da je spot za “Rim Tim Tagi Dim” snimljen na nekoliko lokacija na području Kaštelira i Višnjana, a iza njega stoje njegova djevojka Elizabeta kao redateljica, te budući punac, Josip Pino Ružić, vlasnik tvrtke za video produkciju Rose Art. Video je već premašio milijun pregleda na Youtubeu! Ako već niste, možete ga pogledati klikom na poveznicu https://www.youtube.com/watch?v=kmg8EAD-Kjw

Naše prethodne članke o njemu možete pročitati na sljedećim linkovima:

Foto Grad Poreč

POREČ: Od petka na snazi posebna regulacija prometa, uređuje se novi pristup između roza zgrade i semafora

Foto Policijska uprava istarska

Djeca i istarski policajci poslali poruku protiv vršnjačkog nasilja