in

Coldplay Tribute Band u Poreču priredio spektakl. U petak Pjat na molu, u nedjelju dječja predstava

Foto TZ Poreč - Manuel Paljuh - Coldplay Tribute Band u Poreču

U sklopu Porečkog ljeta ljubitelji dobrog zvuka mogli su sinoć na glavnom porečkom trgu uživati u nevjerojatnom nastupu Coldplay Tribute Banda – Liveplay. Svojim odličnim izvedbama velikih hitova poput Hymn for the Weekend, Viva La Vida, The Scientist, Fix You, Yellow, A Sky Full of Stars, i mnogih drugih, posjetiteljima su ponudili pravu glazbenu poslasticu. Pozornica prepuna audio-vizualnih efekata, odlični zvukovi i fantastična energija benda dočarali su pravu atmosferu sa koncerta mega popularnog britanskog banda Coldplaya, bio je to pravi show koji oduzima dah.  

Gastro manifestacija Pjat na molu u Poreču - Foto TZ Poreč
Gastro manifestacija Pjat na molu u Poreču – Foto TZ Poreč

Liveplay je svojim energičnim nastupom još jednom potvrdio status jednog od ponajboljih tribute bendova, kako među publikom tako i među kritičarima. Odličnom svirkom uživo, audio-vizualnim efektima i emocijama, Liveplay je prenio pravi duh Coldplaya, jedne od najpopularnijih svjetskih glazbenih atrakcija posljednjih 20-ak godina.

Programi u sklopu Porečkog ljeta nastavljaju se cijelog vikenda. Tako večeras (11.08.2023.), od 19.00 sati ljubitelji morskih delicija će na Carinskom gatu imati priliku kušati lokalne morske delicije. Za ugodnu atmosferu i dobru zabavu pobrinut će se Malvazija Band.

Subotnje jutro (12.08.2023.) uljepšat će od10.00 sati uvijek dobro raspoloženi Baredinosauri, koji će svevremenskim hitovima ispuniti Trg slobode.

U nedjelju ujutro ( 13.08.2023.) , Turistička zajednica grada Poreča priredila je za one najmlađe plesnu predstavu „Little Red Riding Hood“ u izvedbi talentirane domaće ekipe iz USB-a Poreč. Predstava započinje u 9:15 i to u Parku Matije Gupca. Mališani i njihovi roditelji imat će priliku vidjeti nešto malo drugačiju priču o Crvenkapici u kojoj na kraju priče glavna junakinja Crvenkapica i ozloglašeni Vuk postaju prijatelji. Bit će tu još puno nevjerojatnih stvari, bića i pojava.

Više detalja o programu Porečko ljeto možete pronaći na stranicama Turističke zajednice grada Poreča www.myporec.com, na Facebook stranici https://www.facebook.com/PorecIstria kao i na aplikaciji Moove, a dodatno TZG Poreč štampa i mjesečnu tiskanu verziju koja se može podignuti u Informativnom centru Turističke zajednice grada Poreča, navodi se u priopćenju TZ-a.

Sanja Žužić i Meri PRenc u La Botegi s novim suvenirima

TZO TAR-VABRIGA ima nove suvenire: ProfumaTorre i simpatični magneti za uspomenu na godišnji odmor

benzinska tar foto tanja kocijančić gužva

Novo poskupljenje goriva u utorak? Očekuje se značajan rast