in

Država rasprodaje vozila i imovinu – Mercedes se može kupiti za samo 1.800 kuna

Foto TRCZ

Minimalna jamčevina iznosi 200 kn.

Ove subote održava se još jedna dražba rabljene državne imovine.

Predmeti prodaje na usmenoj javnoj dražbi su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, poput Grada Zagreba, HAC-a, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva pravosuđa i uprave, DORH-a i drugih.

Javna dražba će se održati 5. rujna u prostoru TRCZ automobila, Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete s početkom u 09.00 sati.

Sva vozila mogu se pregledati 03. i 04.09., od 10 do 14 sati, na lokaciji Mandlova ulica, Dubrava, Zagreb (nasuprot spremišta ZET tramvaja). S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine sa vremenima početka prema rasporedu u tablici. Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu. 

NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI JE OBAVEZNO. Minimalna jamčevina iznosi 200 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine. Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda 03. i 04.09.2020. godine od 10.00 do 14.00 sati na blagajni TRCZ automobila d.o.o, Mandlova ulica, Dubrava, na lokaciji pregleda vozila. Jamčevine se mogu uplatiti i putem virmana (uplata mora biti provedena najkasnije 04.09.2020. do 12.00 sati) na račun TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., Zagrebačka banka, IBAN HR6423600001101444888 za sva vozila. U poziv na broj potrebno je naznačiti redni broj vozila, a ako se plaćanje vrši za više vozila potrebno je brojeve odvojiti crticom.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200,00 kn. Ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine.

Izvor Poslovni.hr

POREČKA GALIJA otvorila vrata: Klub umirovljenika opet radi – ali uz ograničenja

Nastavlja se istraživanje POREČANKE – antičkog rariteta na svjetskoj razini