in

FUNTANA: Javio se dobitnik 50.000 eura na Lotu. Evo koje brojeve je igrao

Foto Hrvatska lutrija

Funtanjan koji je 8. veljače na Lotu 7 osvojio dobitak 6+1 od 50.000 €, jučer je stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

“Na putu sam proteklih dana pa sam malo umoran, no za ovo imam snage”, rekao je igrač koji je stigao iz Osijeka u kojem je, kako kaže, odigrao prvi listić, a drugi će odigrati ovdje odmah nakon razgovora. Kaže kako igra Loto 7 i iste brojeve već prilično dugo, a ovo je prvi veliki dobitak koji je osvojio.

Godinama igra iste brojeve

“Ja vam iste brojeve igram već 15 godina i samo sam ih malo promijenio kad se Loto 7/39 mijenjao u Loto 7/35. Uglavnom sam osvajao dobitke dovoljno velike da opet odigram, no ovaj je prvi veliki. A baš nedavno sam pomislio kako bi bilo dobro da jedan veći ode u našu Funtanu. Jer ako je prije više od deset godina veliki dobitak osvojen u Vrsaru (gotovo 700.000 €), a prije nekoliko godina i u Poreču (veći od 315.000 €)…što ne bi i u Funtani?” rekao je kroz smijeh sretni igrač.

Kaže da njegovo malo mjesto, od oko tisuću stanovnika, već zna za dobitak. “Ma čim je izašla vijest da je 6+1 osvojen u Funtani, odmah su me nazvali neki prijatelji s pitanjem jesam li možda ja taj sretnik. Otišao sam do auta gdje mi je ostala potvrda i kad ono… stvarno sam ja”, rekao je. 

Ima poruku za igrače

Rekao je da niti trenutka nije žalio zbog činjenice kako mu je samo jedan broj nedostajao za osvajanje Jackpota većeg od 1.1 milijun eura. “Ovo je odličan dobitak, i više nego odličan… Uljepšalo mi je zimu koja na moru može biti prilično tmurna, a pogotovo kad ste u hotelijerstvu i turizmu kao ja pa u ovo doba godine sve miruje i lagano se spremamo za početak sezone”, rekao je i dodao:

“Tko se igra, taj se i nada pa tako i ja, iako mi novac nije primarni motiv kad idem odigrati. Radio sam dosta toga u životu, imao dobar posao i dovoljno novaca, no to nužno ne znači biti sretan. Shvatio sam da trka za novcem nije potrebna te posljednjih sedam godina vodim mirniji život. Tek sada mogu reći da sam istinski sretan – sve što me uzrujava maknuo sam po strani, uživam u svom poslu, brodu, lovu na lignje i živim u najljepšem kraju”, rekao je na kraju i ostalim igračima poručio: “Nadajte se, veselite i pozitivno razmišljajte”, objavila je Hrvatska lutrija.

Održana edukacija u sklopu projekta “Policija poručuje: zaštitimo naše noniće”

Foto Rukometni klub Poreč

Poreč dočekuje Sesvete u domaćem susretu Lige za prvaka