in

Gradonačelnik Pule: Nećemo zabraniti toples ni piće na plažama

Foto Terri Cnudde za Pixabay - Ilustracija

Tužno je što je Možemo opet pokazalo da jedini način na koji vidi naš grad je potpuna destrukcija

Nakon medijskih natpisa o Grad Pula koji je u javno savjetovanje prijedlog Odluke o redu na pomorskom dobru po kojoj bi, između ostalog, na svim uređenim i prirodnim plažama bilo zabranjeno ispijanje alkoholnih pića i kretanje u toplesu, gradonačelnik Filip Zoričić na web stranicama Grada Pule objavio je demanti. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti, a jučerašnji članak o najavi zabrane čitajte OVDJE .

“Nažalost, moramo se osvrnuti na nedavne naslove u medijima i krive zaključke na temelju objave političke platforme Možemo Pula u kojoj je mnogo neistinitih tvrdnji.

Grad Pula niti će zabraniti toples, niti će ljudima biti zabranjeno dolaziti na plažu i popiti piće.

U javnost je došao prijedlog odluke za javnu raspravu kakvu imaju mnogi gradovi u Hrvatskoj, u kojoj se govori o tome da se ne stvara nered na plažama, ne razbijaju boce i da se svi ugodno i sigurno osjećaju na javnim gradskim plažama.

Trenutno je u Odluci o komunalnom redu zabranjeno konzumiranje alkoholnih pića na svim javnim površinama, što uključuje i plaže. Ta odluka usvojena je jednoglasno na Gradskom vijeću dana 16. studenoga 2021. i, podsjetit ćemo, za nju su glasali upravo zastupnici Možemo!

U istoj usvojenoj Odluci, za koju je glasalo očito podvojeno Možemo, propisano je postavljanje kamera koje će smjeti biti usmjerene na dijelove gdje je postavljena urbana oprema veće vrijednosti.

“Tužno je što je Možemo opet pokazalo da jedini način na koji vidi naš grad je potpuna destrukcija. Žao mi je što, zahvaljujući upravo njima, naša Pula puni medijske naslovnice na temelju njihovih laži. Ali, kada netko nije naviknut na rad, nego samo na destrukciju, onda ne možemo niti očekivati ništa bolje od njih. Nažalost, ovo je još jedna u nizu propagandi kojom žele difamirati sve ono što radimo”, poručio je gradonačelnik Grada Pula Filip Zoričić.”

ne diraj ovu fotku

IDS-ovci Paus i Flego protiv ukidanja Schengena: Kontrole na granicama veliki su udarac

Airsoft susret Kellys Heroes 2022. - Foto TZ Vižinada

VIŽINADA: Za vikend 6. airsoft susret Kelly’s Heroes “The Last Hero “