in

VIŽINADA: Za vikend 6. airsoft susret Kelly’s Heroes “The Last Hero “

Airsoft susret Kellys Heroes 2022. - Foto TZ Vižinada

Turistička zajednica Općine Vižinada poziva sve zainteresirane da posjete 6. Airsoft susret i uprizorenje s tematikom filma “Kelly’s Heroes – Zlato za Odvažne”. Cilj manifestacije je oživjeti Vižinadu u kulturnom i turističkom smislu tijekom listopada, čime se novim sadržajima produljuje turistička sezona i stvaraju pretpostavke za razvoj filmskog turizma.

Susret pod nazivom Kelly’s Heroes “The Last Hero” je airsoft susret koji se odvija u urbanom i naseljenom okruženju. Igra se na stvarnim mjestima gdje je snimljen film davne 1969. godine. Novost je da su od ove godine odvojeni dijelovi airsofta koji će se odvijati u šumama Vižinade te rekonstrukcije i filmskog snimanja koji se odvija na trgu. Uprizorenje za gledatelje počinje u 17 sati na trgu u Vižinadi kada će se moći razgledati i 3. kat Interaktivnog centra za posjetitelje Maraston koji je posvećen snimanju filma Kelly’s Heroes.

Nažalost, ove godine zbog vremenskih uvjeta dio programa je otkazan dok će se prilikom uprizorenja koristiti zvučni efekti iz ručnog naoružanja tokom dana ali scenska pirotehnika neće se koristiti zbog sigurnosnih razloga.

U slučaju kiše u poslijepodnevnim satima uprizorenje će se otkazati, saznajemo u TZ-u.

Foto Terri Cnudde za Pixabay - Ilustracija odmor kupanje plaža ljeto more odmor

Gradonačelnik Pule: Nećemo zabraniti toples ni piće na plažama

Eko akcija Novigrad - Foto SRK Erik Radin

NOVIGRAD: SRK Erik Radin izvukao gomilu otpada iz lučice Mandrač