in

Harry Potter u Poreču: Nije metloboj, već je kvizoboj!

Sve o Harryju Potteru imate u malom prstu? Imate osjećaj da ste ostali začarani u pričama malih čarobnjaka i da ste, kroz odrastanje brojnih likova u vječnoj borbi dobra i zla, postali dijelom hogwartske priče? Imamo odličan prijedlog za vas!

Gradska knjižnica Poreč organizira „Kvizoboj na Maraforu“, koji će se održati 8. travnja 2022. godine u 17 sati na prvom katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 4). Serijal o Harryju Potteru postao je nezaobilazan klasik za ljubitelje čitanja, bez obzira na dob.

Dobrodošli su svi; djeca viših razreda osnovnih škola, srednjoškolci, ali i oni stariji. Vjerujemo da će konkurencija biti žestoka! Najbolje očekuju nagrade.

-Zainteresirane pozivamo da prije natjecanja pogledaju i našu izložbu „Harry Potter – Izložba raznih izdanja iz cijeloga svijeta” autora Damira Tonkovića, u matičnom odjelu na adresi Trg Marafor 3.

Svoj dolazak potrebno je najaviti najkasnije do petka u 12 sati na broj telefona 434-196, najavili su iz Gradske knjižnice Poreč.

policija mup ilustracija

Fizički napao i pokrao 81-godišnjaka

Foto Tanja Kocijančić hrvatske vode ravnatelji škola

MALI ČUVARI VODA – Porečkim i rovinjskim školama uručeni edukativni kompleti i laboratoriji za ispitivanje vode i tla