in

Iz poznatog TV showa u ISTRU: Chef Melkior Bašić stalni član gourmet tima novigradskog hotelijera

Foto Aminess Novigrad

Hrvatski poznati chef Melkior Bašić, široj javnosti poznat kao član žirija popularnog TV showa, postao je članom Aminess Gourmet tima u Novigradu i time obogatio već impresivan gourmet sastav hotelske grupacije Aminess

Melkior će tako, navodi se u priopćenju ovog hotelijera, u svim destinacijama grupacije Aminess biti zadužen za unaprjeđenje kvalitete i standarda svih buffet stolova. Time će se uspostaviti standardizacija jela i praćenje kako bi svi kriteriji bili na najvišoj mogućoj razini za svakoga gosta, navodi se u priopćenju Aminessa.

Foto Aminess Novigrad
Foto Aminess Novigrad

Ovime Aminess nastavlja izvrsnu suradnju s vrhunskim chefovima te odlučno nastavlja svoj put kako bi postali jedni od najboljih u hotelijerstvu što se tiče gourmet ponude. Melkior se tako pridružuje kolegama chefovima Matiji Bogdanu, Davidu Skoki i Hrvoju Zirojeviću, vrsnim stručnjacima koji brinu o kvaliteti Aminess Gourmet ponude.

“Velika je čast što sam postao članom Aminess Gourmet tima te se pridružio kolegama čiji rad i postignuće smatram impresivnim te motivirajućim. Veseli me i činjenica što ću 18 godina svog profesionalnog radnog iskustva, ideje i stručnost dijeliti s mladim i vrijednim kuharima koji su voljni raditi na sebi te koji žele gostima Aminessa pružiti uvijek više. Buffet je zahtjevna stavka jer moraš zadovoljiti sve goste, od male djece do odraslih gostiju. Smatram da je disciplina prijeko potrebna u kuhinji, kako bi se uspio ostvariti kontinuitet, koji je neophodan za ostvarenje zadatog cilja, a upravo projekti i razna kulinarska događanja koja se odvijaju unutar Aminessa približavaju gastronomiju širem krugu ljudi i stvaraju nove sljedbenike visokog kulinarstva. Moja vizija je da Aminess grupacija postane vodeća kada je riječ o ponudi buffet stolova u hotelijerstvu.“, zaključio je chef Melkior Bašić, navodi se u priopćenju ove novigradske hotelijerske kuće.

Izvor – Foto Aminess Novigrad

Foto Grad Novigrad

NOVIGRAD: Vijenci za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

ilustracija ljubav par vino pixabay

Festival ljubavi u Bujama – Nastupaju Elvis Stanić, French Touch Trio, Elvis Presley Show… Čekaju vas i iznenađenja