in

Klub za mlade Poreč sve popularnije okupljalište – Dodijeljene nagrade najboljima u Kviz mini ligi

Foto Grad Poreč

Finale proljetne Kviz-mini-lige koja se održava u Klubu za mlade Poreč – Club per i giovani Parenzo iznjedrila je pobjednike – ekipu Rovinjčester United. Sudjelovalo je 11 ekipa, a drugo mjesto osvojili su Tko to tamo peva zlo ne misli i treće Vajk zadnji. Nagrade im je uručio gradonačelnik Loris Peršurić, a čestitkama se pridružila voditeljica Odsjeka u odjelu za društvene djelatnosti Tihana Mikulčić.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Kvizaška liga u Klubu za mlade jedna je brojnih i jako dobro prihvaćenih aktivnosti u porečkom klubu koja se odvijala sve od ranog proljeća, a zbog velikog broja sudionika potrebne su i prijave. Na zahtjev mladih kvizaša nastavit će se opet najesen, a do tada preko ljeta Klub za mlade nastavlja s aktivnostima društvenih igara i druženjima.

Do sada su imali i razna druga događanja, „Večeri po izboru razreda“, u kojim su sudjelovali učenici Turističko – ugostiteljske škole Antona Štifanića, uz kviz, švedsko- engleski jezični kutak, plesni kutak i kutak s društvenim igrama, a „Večeri“ su organizirali i učenici i Srednje škole Mate Balota uz karaoke party i društvene igre.

Klub je otvoren za mlade svaki dan osim utorka, sve aktivnosti i događanja koja se odvijaju u njemu mogu se pratiti i putem Facebook i Instagram društvenih mreža na Klub za mlade Poreč, objavio je Grad Poreč.

Foto Zajednica Talijana Novigrad

NOVIGRAD: Otvorena izložba „Non è proprio come sembra/Nije baš kako se čini“ lokalnih mladih umjetnika

Foto MOT 08 plesni studio Poreč

Porečke MOTine osvojile čak 19 medalja na natjecanju „Island dance competition“