in

Porečke MOTine osvojile čak 19 medalja na natjecanju „Island dance competition“

Foto MOT 08 plesni studio Poreč

Na međunarodnom natjecanju u modernom plesu, ‘Island dance competition”, održanom proteklog vikenda u Malinskoj, porečke MOTine su osvojile čak 12 prvih mjesta! Ali i šest srebra, jednu broncu te dvije četvrte pozicije. I to u konkurenciji među 1.900 plesača iz 49 klubova. Otplesano je čak 490 koreografija, a porečki Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 predstavio se s 21 koreografijom. Vesele MOTine i ovog su vikenda pokazale da se naporan trud i rad itekako isplate.

Foto Plesni studio MOT Poreč
Foto Plesni studio MOT Poreč

Ponovno su, u svojim kategorijama, najbolje bile skupine “Dolls”- s koreografijom “Boogie wonderland”; “Dreams” -s koreografijom “Stand by me”;  “Diamonds” -s čak dvjema koreografijama “Frozen” i “Simply the best”. Prva mjesta osvojile su i skupine “Divas”- s koreografijom “Rise up”; “Angels” – s koreografijom “Waves”, a i ovoga puta kao pun pogodak pokazale su se sjajne kombinacije, spoj skupina “Angels i Infinity” koje su s koreografijama “Soldier” i “The greatest Showman” koje su osvojile zlato. I u solu MOTine imaju prvo mjesto – osvojila ga je Lea Šabić s koreografijom “Surviver”. Najbolje u kategoriji duo bile su Petra Belević i Antonia Sudaš s koreografijom “Jungle”; zatim Ani Helen Galić i Elena Krajcar – s koreografijom “ Lolipop”, te Ria Babahmetović i Viktorija Strnad – s koreografijom “ Sweet child of mine” . Sve su one u Poreč donijele zlatne medalje. 
Ne manje uspješne bile su skupine “Infinity” – s koreografijom “Woman” te solistice Antonia Sudaš – s koreografijom “Bond girl” , Nika Jurišević – s koreografijama “unstoppable” i “Caruso”,  Petra Belević s koreografijom “Assasin tango” te duo Hana Dujmović i Nika Jerković – s koreografijom “Fight song” koje su se popele na drugo mjesto i okitile se srebrnim medaljama. Treće je mjesto osvojila je solistica Nina Cerin – s koreografijom “ Thule”. Spomenimo svakako i visoka četvrta mjesta  skupina “Divas”- s koreografijom “Mambo no 5” i Petra Belević – s koreografijom “Earned it”.


Koreografije potpisuju voditeljice MOT-a Chiara Pisak, Aleksandra Hodak i Ana Vukoja.

Foto Plesni studio MOT Poreč
Foto Plesni studio MOT Poreč


Članice Studija i voditeljice zahvaljuju volonterkama Mii Dogančić, Mateji Pršurić, Hani Čekić koje su kroz dvodnevno natjecanje,  uz veselu atmosferu, malim plesačicama pružale iskrenu podršku i pomoć.
”MOT 08” koristi i ovu prigodu da zahvali Gradu Poreču,svim volonterima, roditeljima koji su bili uz cijeli tim Studija tijekom natjecanja, te pekari Royal iz Višnjana koja je s doniranim pekarskim proizvodima osigurala slatki početak natjecateljskog dana.

Foto Plesni studio MOT Poreč
Foto Plesni studio MOT Poreč

Natjecanjem u Malinskoj završila je službeno i plesna sezona, ali još nije kraj. MOTine će, prije ljetne stanke, još jednom na pozornicu, i to onu kazališne dvorane Pučkog otvorenog učilišta Poreč, večeras u 18 sati.

Vrijeme je da pokažu svojim sugrađanima, roditeljima, nonićima, svim zainteresiranima , malima i velikima, što to rade cijele godine i zašto se baš sa svakog natjecanja vraćaju okićene brojnim medaljama i pohvalama, poručuju iz MOT-a.

Cijelu fotogaleriju pogledajte na linku https://web.facebook.com/istraterramagicanews

Foto Grad Poreč

Klub za mlade Poreč sve popularnije okupljalište – Dodijeljene nagrade najboljima u Kviz mini ligi

Foto TZ Funtana - Antonela Doko

U utorak u Funtani koncert Glazbom do zvijezda uz Antonelu Doko i Vladimira Babina