in

LA PARENZANA NA RTL-u – Panta: ‘Čast mi je biti u showu, to je isto kao dobiti sedmicu na lotu!’

Supružnici Vladimir i Branka Pantović sudjelovali su u trećoj sezoni RTL-ova kulinarskog showa te im je iznimno drago što će sada imati priliku žiriju pokazati sve što su u međuvremenu naučili.

TRI, DVA, JEDAN – HO, HO, HO! naziv je novog kulinarskog showa koji će nas zabavljati ovih zimskih dana na RTL-u, a počinje večeras, 7. prosinca, u 20.45 sati. Zanimljivo je da ćemo gledati nova lica – Porečane okupljene u tim La Parenzana.

“Nakon sudjelovanja u ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ Branka i ja doma kuhamo puno više nego prije. Mislim da sam jako napredovao, radim puno svojih jela, a pogotovo morske delicije. Velika mi je čast što sam opet u RTL-ovu kulinarskom showu. To je isto kao dobiti sedmicu na lotu!” priznaje Panta koji će ovaj put imati još veće pojačanje u studiju. Naime, njegov tim La Parenzana čine supruga Branka, kumče Sanja Grahek – Buršić i kuma Zlata Katana Martić iz Poreča.

Zlata se često druži i kuha s Pantom i Brankom tako da im neće biti problem natjecati se zajedno jer su već dobro uigrana ekipa, a Sanja će biti glavna zadužena za pripremu deserta. Naime, ona je po zanimanju slastičarka koja pečenje torti i kolača ima u malom prstu.

“Moj tim je vrhunski, sastavljena je odlična ekipa, odličan timski rad gdje svatko od nas radi ono što najbolje zna. Velika je prednost što sad kuhamo u timu od četri osobe. Sanja je zadužena za slatko, Brankica, Zlata i ja ćemo se podijeliti kako ja kažem. Zna se tko je gazda” u šali kaže Panta koji jedva čeka početak božićne emisije, ali i ponovni susret sa žirijem.

“Od žirija su mi svi dragi, ali Željka mi je poremetila san”, kroz smijeh priznaje Vladimir. 

Istrijani će se boriti protiv sljedećih ekipa koje će ocjenjivati opet Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček. Evo kako ih je RTL predstavio na svojim stranicama:

Tim JOVANOVIĆI čine supružnici Verica Jovanović (36) i Dragan Jovanović (38) iz Pule te njihova djeca Gabriel Jovanović (15) i Anika Faith Jovanović (11) iz Pule. Svi koji su gledali treću sezonu showa ‘Tri, dva jedan – kuhaj!’ zacijelo se živo sjećaju supružnika Jovanović koji su slovili kao favoriti, ali u finalu njihovo jelo nije bilo dovoljno dobro za pobjedu. Jovanovići su pomalo neobičan par koji je prepoznatljiv po svom stilu, a u ovogodišnjem izdanju showa pridružit će im se i njihova djeca – Gabriel i Anika.

Tim POLUPANI ZVONČIĆI iz Zagreba čine Marko Lasić Nered (41) i njegov sin Karlo Lasić (10) te Renato Đošić Renman (53) i sin Nico Zen Đošić (7) iz Zagreba. Dva najsimpatičnija repera vraćaju se u show! Nakon što su više ili manje uspješno odradili sve kulinarske izazove u sedmoj sezoni ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ Nered i Renman i ove će blagdane zabavljati gledatelje svojim šalama i neobičnim receptima.

Tim GROMAČA iz Opatije i Lovrana čine Doris Vlah (56), Luka Dančulović (33), Kristina Dančulović (34) i Ena Dančulović (12). Doris i Luka sudjelovali su u trećoj sezoni showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ kad su došli do finala i završili na drugome mjestu. 

Tim PRIGORCI čine Ružica Šoštar (64), Barica Bistrički (66), Josip Šoštar (70) i Mihaela Mrazović (21) iz Sv. Ivana Zeline. Finalistice šeste sezone showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ sestrične Ružica i Barica vraćaju se na male ekrane! Te dvije simpatične dame zaradile su simpatije kako publike, tako i žirija, a osim svojim kulinarskim umijećem, osvajale su i svojim vrckavim šalama.

Veselu ekipu showa ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ pratite od ponedjeljka u 20.45 sati na RTL-u!

TAR: Korona zaustavila rad Dijabetičke udruge gotovo u cijelosti

korona covid ilustracija

ISTRA – U ponedjeljak brojimo 73 izliječenih od korone, virus u umaškom Domu za starije i nemoćne