in

Metropola dobila najmoderniji boutique hotel za pse u regiji po imenu Paspalace

Foto Paspalace

Vlasnica je na ideju o otvaranju došla nakon što se i sama susrela s problemom zbrinjavanja svojih pasa u vrijeme putovanja

Foto Paspalace

Zagreb je dobio posebno mjesto za ljubmce po nazivu Paspalace. Riječ je o, kako su ga najavljivali, najmodernijem boutique hotelu za pse u regiji, iza kojeg stoji Patricia Janjić. Na ideju je, kako piše portal Super1, došla kad se i sama našla u situaciji u kojoj je morala otputovati, a svoje pse nije imala gdje ostaviti. Lokacija samog hotela vrlo je pažljivo birana; smješten je uz savski nasip, što omogućuje lagodne šetnje, ali i istrčavanje pasa.

Sama je vlasnica, važno je spomenuti, veterinarska tehničarka koja je odrasla okružena psima, a trenutačno ima tri psa. Prema životinjama, kaže, osjeća veliku ljubav još od najranijeg djetinjstva, pa im i ovim svojim projektom želi pružiti maksimalnu količinu nježnosti i brige. U tom smislu, na pitanje o tome je li joj cijeli poslovni koncept bilo teško osmisliti, odgovara jednostavno – nije.

Kućice s apartmanima predstavljaju pseći grad, a unutarnja i vanjska igraonica, veličine dvjestotinjak kvadrata, ‘trg’, odnosno mjesto druženja, zabave i igre, dok salon predstavlja Spa zonu za relaksaciju i uljepšavanje.

Paspalace je član IBPSA-e (International Boarding & Pet Services Association), internacionalne organizacije vodećih ustanova (hotela za pse, dnevnog boravka, groomera, veterinara), kao i vlasnika i zaposlenika.

Kad je riječ o konkretnim uslugama, Paspalace nudi dnevno i višednevno čuvanje pasa, individualan pristup po dogovoru s vlasnikom, dok salon nudi kompletno uređivanje pasa, koje uključuje kupanje, sušenje, trimanje.

Kad je riječ o smještaju, nude se tri tipa. PasPresident Suite (vlasnik iznajmljuje cijelu sobicu, ima pristup Wi-Fi kameri te u svakom trenutku može vidjeti što mu ljubimac radi, stoji između 375 i 450 kuna po danu), PasDeluxe Suite (luksuzan apartman opremljen isto kao i PasPresident, razlika je u tome što se ne iznajmljuje cijela sobica, odnosno pas nije sam nego ima svoje cimere i prijatelje koje je stekao tijekom boravka, stoji između 280 i 390 kuna po danu) te PasStandard Suite (jednostavniji tip apartmana, koji nije opremljen TV-om niti kamericama, a stoji između 250 i 330 kuna po danu), piše Super1.

Foto Paspalace

Više detalja ponude, kao i sve ostale informacije možete pronaći ovdje.

Dobar početak vikenda – U subotu Istra nastavlja niz bez novooboljelih

Posjetite Žminj, otkrijte priču o kralju i kraljevstvu