in

NOVIGRAD: Na Svjetski dan smijeha zahvale za sve udruge i sportske klubove

Foto Zdravi Novigrad

Otkako je 10. siječnja 1998. godine u Indiji pokrenuta inicijativa Svjetskog dana smijeha, obilježavanje dana smijeha se do danas globalno proširilo. Globalnom širenju obilježavanja Svjetskog dana smijeha su svakako pomogle i spoznaje o njegovoj blagotvornosti za tjelesno i mentalno zdravlje te kvalitetu života.

-Stoga ćemo iskoristiti ovu priliku da vas na početku nove 2024. godine podsjetimo na važnost očuvanja tjelesne i mentalne dobrobiti, te zahvalimo svim sportskim udrugama i Udrugama građana Grada Novigrada što se svojim inicijativama i različitim programima trude učiniti život svih Novigrađana što ljepšim, te grad Novigrad veselijim mjestom za život. Prisjetimo se samo aktivnosti i programa Društva naša Djeca i Zdravog Novigrada, veselih predstava udruge UPKAError, nastupa pjevačkog zbora Lavanda ili kreativnih radova likovne udruge Agata. U Novigradu ne fali ni sportskih uspjeha u juniorskim i seniorskim kategorijama, pa se niti umirovljenici ne vraćaju u Novigrad bez medalja, objavio je Grad Novigrad.

Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka bila sudjelovanje u aktivnostima gradskih udruga, na ovom LINKU možete pronaći kontakte novigradskih Udruga građana, a OVDJE kontakte novigradskih sportskih klubova, poručuju iz Grada Novigrada.

vižinada foto općina

Vižinada objavila oglas za dodjelu stipendija

Ilustracija - Foto Policijska uprava sisačko-moslavačke

Istra: Bježao policiji pa pokušao pregaziti policajca. Našli mu i hladno oružje