in

NOVIGRAD: Prijavite se za najuređenije okućnice i balkone

Foto TZ Novigrad

Novigrad je spreman za još jednu uspješnu turističku sezonu pa poziva sugrađane da se uključe u tradicionalnu akciju nagrađivanja najuređenijih okućnica i balkona na području grada.

Pravo sudjelovanja imat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice.

Ispunjene prijavnice potrebno je dostaviti u Ured TZG Novigrada-Cittanova (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili e-mailom na info@novigrad-cittanova.hr najkasnije do 18. lipnja 2023. (nedjelja), do 20 sati.

NOVOST ove godine je da možete predložiti nekoga drugoga tko ima prekrasno uređenu okućnicu ili balkon!

Molimo da nam uz ime te osobe obavezno navedete točnu adresu kuće ili stana (i telefon ako znate), a mi ćemo zatražiti dozvolu za sudjelovanje u izboru.

Komisija za ocjenjivanje obići će prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 20. do 27. lipnja 2023. godine te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i nagrade TZG-a, a nagrade i priznanja dodijelit će se u okviru obilježavanja Dana grada krajem kolovoza. Ostale informacije su istaknute u pozivu za sudjelovanje.

Foto Running Fox

TAR: El giro de Val de Torre okupio djecu i odrasle. Najbolji Matija Lisec i Sandra Martinović

Foto TZ Novigrad - Transadriatica jedriličari

Novigrad će ugostiti 38. izdanje jedriličarske regate Transadriatica